Shaklee Offer

Vivix Twin Pack Last Call !!! Last Call!!

Last Call !!!  Shaklee YES Wellness Pack – Vivix Twin Pack

Supplement Anti-Aging Vivix nie supplement yang paling power dalam Shaklee. Promosi Vivix Twin Pack Sebotol RM503.50(retail-incl. GST). Harga ahli mestilah lagi rendah dari harga tu.

 Vivix Twin Pack

 

Shaklee YES Wellness Pack – Healthy Young Leaving kalau beli sekarang ada diskaun lebih kurang 5% less dari HARGA AHLI. Sekali lagi HARGA AHLI yer, bukan harga retail.

Kongsi beli dengan famili, kawan-kawan pun boleh. Amat – amat berbaloi. Saya sangat rekemen untuk yang ada masalah resdung. Kerana saya dah mencubanya. InsyaAllah berkesan.

– Harga yang lebih rendah berbanding harga biasa.
– Bulan depan dah tak der dah.

*Kepada yang belum/bukan ahli Shaklee, hubungi kami (019-7200 429) jika anda ingin mendapatkan set jimat dibawah.

Tawaran berakhir: 30 April 2016!!!

Sila dapatkan produk Shaklee daripada Pengedar Shaklee yang sah. Produk-produk Shaklee tidak dijual kedai-kedai jamu, farmasi-farmasi dan klinik-klinik. Produk Shaklee  hanya dijual melalui pengedar pengedar bebas  (Independent Distributor) yang di lantik dan di 7 cawangan Shaklee di seluruh Malaysia.

Pihak Shaklee tidak bertanggungjawab sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada tempat yang dinyatakan atas. Anda juga boleh menghubungi rangkaian  Pengedar Shaklee kami untuk apa-apa pertanyaan dan perkhidmatan COD di tempat anda.

Kami juga tidak bertanggungjawab untuk memberikan nasihat pemakanan sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada kami. Sekiranya anda menggunakan ID Shaklee kami untuk walk-in di cawangan-cawangan Shaklee, sila hubungi kami jika anda ingin mendapatkan nasihat pemakanan produk Shaklee yang berkesan. Sila sertakan juga bukti pembelian (resit pembelian) untuk rujukan pihak kami.