Shaklee Offer

Vitamin Untuk Lelaki Yang Bergelar Suami

Vitamin Untuk Lelaki Yang Bergelar Suami Atau Bapa

Adakah suami dan bapa anda turut mengambil vitamin untuk lelaki? Saya yakin, ramai yang akan menjawab TIDAK. Siapa setuju sila angkat tangan!

Vitamin Untuk Lelaki

Tambahan pula, ramai yang beranggapan VITAMIN = UBAT, di mana 200% TIDAK BENAR sama sekali. Jadi, ada yang apabila pandang vitamin pun dah seakan-akan seriau pula. Jangan confuse ya, Vitamin bukanlah Ubat. Vitamin ialah makanan tambahan

Bezanya ialah VITAMIN untuk mereka yang SIHAT .
Manakala UBAT pula untuk mereka yang SAKIT.

Oleh itu, makanlah vitamin anda dengan hati yang tenang! Untuk kaum lelaki, para suami & bapa, vitamin paling ringkas yang anda boleh mulakan ialah B-Complex, Vitamin-C dan OsteMatrix (Cal-Mag). Kemudian, boleh upgrade makan Vita-Lea, Omega Guard dan lain-lain pula.

Kenapa saya tak mahu suggest makan Vita-Lea dahulu? Ini kerana, saya khuatir anda akan terus give up pula untuk consume Vita-Lea setelah melihatkan saiznya yang agak besar tue. So, kita mula sedikit demi sedikit dahulu (dari segi saiz).

Namun, saya berani untuk yakinkan anda bahawa saiz Vita-Lea itu adalah setimpal dengan kualitinya, dan berbaloi setiap sen yang anda bayar!!!

Bagi anda yang masih tercari-cari apa vitamin yang sesuai untuk suami atau ayah anda? Anda dah rasakan perubahan positif selepas pengambilan vitamin Shaklee, bukan? Tak perlu pening kepala, boleh kongsikan sahaja B-Complex & Vitamin-C anda kepada suami. Mudah, kan?

Masih ragu-ragu? Jom tengok sekilas fakta khasiat di sebalik vitamin-vitamin tersebut.


a) Vita-Lea Iron Formula/multivitamin

Dilengkapi dengan 12 vitamin, 7 galian dan zat besi.

b) B Complex

Sangat penting dalam membantu memetabolismekan karbohidrat, lemak & protein, Anti stress (sebagai penenang), Membantu meninggikan sistem pertahanan badan, menukarkan makanan (glukos) kepada tenaga dan membantu mengurangkan stress. Badan bertenaga, kurang rasa mengantuk dan ceria! So mood happy jer!

c) Vitamin C

Sangat penting untuk menjaga salur darah, sebagai antioksidan dan membantu meningkatkan antibodi dalam badan. So, sekiranya anda demam/selsema, cuma tingkatkan pengambilan vit c ke 2 biji sehari. satu lagi kesannya kulit makin bersih, cerah & cantik. Vitamin C membantu pembentukan kolagen dengan lebih baik. Awet muda gitu!

Kan lebih seronok bila dikongsi bersama orang tersayang! Sama-sama gembira!