Shaklee Offer

Vitamin Shaklee ni untuk ibu menyusu je ker?

Vitamin Shaklee ni untuk ibu menyusu je ker?

Vitamin ShakleePada mulanya saya agak pelik juga bila ditanya soalan sebegini. Namun bila saya fikir-fikirkan, mungkin hamba Allah ni selalu baca di blog saya mahupon mana-mana blog lain yang kebanyakkannya testimoni lebih terfokus kepada kaum ibu yang menyusu. (^-^)v

Hakikatnya produk Shaklee ni bukanlah untuk ibu menyusu sahaja. Kaum bapa, adik-adik, kakak, abang, makcik, pakcik semua boleh ambil vitamin Shaklee mengikut tahap kesihatan masing-masing.

Jika anda yang bukan seorang ibu menyusu tapi ingin mencuba vitamin Shaklee, silalah rujuk di gambar sebelah. Ada dinyatakan vitamin-vitamin yang sesuai diambil mengikut kategori.

Namun anda tidaklah terhad membeli vitamin yang tertera sahaja. Anda bebas untuk mencuba vitamin lain juga. (selagi tidak mengganggu tahap kesihatan anda!)

Jika anda ragu-ragu, sila dapatkan nasihat daripada doktor yang bertauliah terutamanya untuk mereka yang menghidapi masalah penyakit kronik. Nasihat dari yang pakar amat penting kerana terdapat sesetengah produk yang patut dielakkan untuk sesetengah penyakit. Pengambilan tanpa nasihat pakar akan dikhuatiri mendatangkan masalah kepada kesihatan anda sendiri.

Sila dapatkan produk Shaklee dari pengedar kami yang sah (KLIK SINI). Kami memberikan khidmat nasihat pemakanan Shaklee secara PERCUMA kepada pelanggan kami. Kami tidak bertanggungjawab sekiranya anda membeli produk shaklee dari wakil yang tidak sah taraf. Di bimbangi produk yang anda beli adalah produk tiruan dan tidak halal.