Shaklee Offer

Tips Hilangkan Jerawat Dengan Shaklee

Tips Hilangkan Jerawat Dengan Shaklee

Teruja betul lihat perubahan ketara pada kulit wajah pelanggan di atas kan? Dulu kulit wajah berjerawat, kini tidak lagi!!! Sila baca Tips Hilangkan Jerawat Dengan Shaklee di bawah untuk kulit wajah tampak lebih cerah, licin dan glowing gitu.

Tips Hilangkan Jerawat Dengan Shaklee

Apa yang beliau amalkan?

# ESP elemen asas untuk kecantikan kulit iaitu protein yang merangsang pembentukan semula sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan, mengembalikan radian kulit, kepejalan otot dan mengurangkan masalah pigmentasi.

# B-Complex – mengurangkan keletihan dan anti-stress

# Vitamin C – merangsang pembentukan kolagen, mencerahkan kulit, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmen yang menjadi penyebab utama masalah jeragat.

# Vitamin E – melambatkan penuaan, mengurangkan kedut dan garis halus, parut, jerawat dan bintik penuaan serta tona kulit yang tidak sekata.

# GLA – mengandungi vitamin E dan minyak bunga matahari untuk mencerahkan kulit.

Gabungan kelima-lima elemen di atas membantu mengembalikan keremajaan kulit dan mengatasi masalah kulit berjerawat, berjeragat, tona tidak sekata dan berparut.

Namun, untuk kesan menyeluruh anda boleh tambah VIVIX sebagai agen anti penuaan terbaik dan Collagen Powder untuk kepejalan aset-aset wanita seperti payudara dan punggung yang mantap.

Cantik secara menyeluruh !!!!

KLIK SINI untuk maklumat Set Kulit Cantik Shaklee.

set kulit cantik shaklee

Tak Salah Mencuba.
Produk Yang Berkualiti. Pastinya Anda Puashati.