Shaklee Offer

Terus bertenaga di bulan puasa.

Assalamualaikum semua. Macamana hari nie? Semoga cekal dan terus tabah berpuasa. Kalau rasa-rasa dan rasa mula malas, lemah-lemah disiang hari terutamanya tengahari, boleh cuba set berpuasa Shaklee untuk terus bertenaga di bulan puasa.

Terus bertenaga di bulan puasa.

Terus bertenaga di bulan puasa.

Kalau nak kata makan terus tak lapar tu, tipulahkan. Dah namanya pun berpuasa, mananya tak lapar. Tapi setidak-tidaknya supplement ni mampu membekalkan tenaga tambahan di waktu-waktu hujung. Klau tak cuba lagi tu, kena cuba. Pasti anda merasakan kelainannya.

Tips Berpuasa Ketika Di Pejabat

  • Lakukan tugas-tugas harian anda seperti biasa TETAPI dengan kadar perlahan. Supaya tidak berpeluh. Jangan menumpukan kepada  pekerjaan yang boleh membuat anda stress. Stress menyebabkan otak cepat penat dan akhirnya perut terasa lebih lapar.
  • Berehat sebentar. Bila tiba waktu rehat, lebih baik anda gunakan waktu itu untuk tidur sejenak, Waktu yang terbaik untuk lelap, adalah selepas solat zuhur. Lelap selama 15 minit pun  dah cukup untuk dapat mengembalikan semangat dan kecergasan badan.
  • Melakukan senaman ringan seperti merenggangkan anggota badan atau berjalan kaki ketika berpuasa sangat digalakkan. Selain membantu menjaga berat badan, senaman ringan juga berfungsi untuk melancarkan peredaran darah dan menjaga kesegaran tubuh anda.

 

Terus bertenaga di bulan puasa.

Terus bertenaga walaupun berpuasa!!! Untuk kawan-kawan yang ada masalah gastrik, boleh cuba set ni. Insha-Allah boleh bertahan sampai berbuka.

 

SALAM RAMADHAN DAN SELAMAT MENJALANI IBADAH BERPUASA.

#‎PengedarShakleeJohor‬

‪#‎PengedarShakleeKulai
‪#‎YatiTokeyVitamin‬
‪#KamiDutaShaklee