Shaklee Offer

Jelajah Miri Bersama Team Shaklee Limbang

Pengedar Shaklee Limbang

Alhamdulillah, pengalaman yang best dapat pergi ke Miri pada bulan Oktober 2014. Pengalaman 3 hari 2 malam yang tidak akan saya lupakan dan sangat bermakna untuk saya . Dapat berjumpa dan menuntut bersama Sifu Shaklee saya Master Norita, dapat berkenalan dengan rakan-rakan dari team Shaklee Miri dan yang paling best dapat bersua muka dengan Leader saya, Pengedar Shaklee Limbang Puan Nadea.

Beliau drive sendiri dari Limbang ditemani ayah, ibu, adik-adik dan anak-anak beliau kerana suami ada urusan yang tak dapat dielakkan. Dengan semangat ingin menuntut ilmu di Miri 2 hari 1 malam. Perjalanan dari Limbang ke Miri melalui daratan mengambil masa lebih kurang 2-3 jam perlu merentasi negara Brunei terlebih dahulu. Gigihnya seorang ibu yang ingin mengubah kehidupan mereka sekeluarga.

Kedudukan Limbang dan Miri

Kedudukan Limbang dan Miri

Seorang ibu yang bekerja sebagai pegawai imigresen yang tidak menentu waktu kerjanya, lebih-lebih lagi jika terlibat dalam operasi yang memerlukan beliau turut serta hingga ke subuh hari. Namun beliau tetap bijak agihkan masa untuk biz Shaklee, masa untuk update blog, update facebook, masa untuk coaching partners. Kagum kan??

Kami bersama-sama attend class kesihatan tentang Pemakanan Pelajar Cerdas yang dianjurkan oleh Master Norita di Dynasty Hotel pada sebelah malam hari Jumaat 24/10/14. Tentang supplemen shaklee yang berkesan untuk pelajar-pelajar.

Pemakanan Pelajar Cerdas

Pemakanan Pelajar Cerdas

Perkongsian dari seorang guru sekolah berasrama di Miri iaitu Cikgu Norfaizah tentang bagaimana nak kenalpasti tahap kecerdasan otak anak-anak kita sewaktu di sekolah. Banyak betul info baru yang kami dapat malam tu.

Cikgu Norfaizah (kiri) & Puan Hawa (kanan) dari Team Shaklee Miri

Cikgu Norfaizah (kiri) & Puan Hawa (kanan) dari Team Shaklee Miri

 Team Shaklee Limbang

Puan Nadea dari Limbang (kiri) & Master Norita (tengah)

Teruja lihat semangat orang Miri datang menuntut ilmu tentang produk Shaklee. Para isteri datang ditemani para suami dan anak masing-masing. Benarlah….biz Shaklee adalah family business !!! 😉

InsyaAllah saya seakan tak sabar nak ke Sarawak dan Sabah lagi lepas ini.

Jika anda yang sedang membaca sekarang berada di sekitar LIMBANG, SIPITANG, BEAUFORT, KOTA KINABALU yang berminat dan bersungguh-sungguh ingin mengubah nasib dan masa depan keluarga terutamanya surirumah yang ingin membantu suami, boleh hubungi Pengedar Shaklee anda PUAN NADEA di talian 013-838 3206. InsyaAllah anda akan dibimbing hingga berjaya !

Bersama LEADER HEBAT di bawah group DBF saya, Puan Nadea

Bersama LEADER HEBAT di bawah group  saya, Puan Nadea

Puan Nadea Deana
Pengedar Shaklee Limbang, Sipitang, Beaufort, KK

013-838 3206