Shaklee Offer

Tahniah – YES Program Incentive Achiever

Tahniah – YES Program Incentive Achiever

YES Program adalah program yang direka khas bukan untuk ahli-ahli Shaklee yang sudah lama. Tetapi program ini hanya terbuka untuk ahli baru yang menyertai Shaklee bermula May 2015. Cara-mendaftar sebagai ahli Shaklee boleh baca DI SINI.

YES ialah singkatan kepada YOUNG ENTREPRENEUR SYSTEM. Selama 13 bulan mereka akan dicabar untuk mencapai rank teratas dalam Shaklee, Master Coordinator.

TAHNIAH!!! kepada 2 orang anak buah Shaklee kami (susur galur RV Team) dan terima kasih kepada mentor masing-masing. KIPIDAP!!!

1. RAHASIMAH BT SUFAR ( Pengedar Shaklee Puchong)
2. NOOR ANIS BT. MAZLAN ( Pengedar Shaklee HSI, Pasir Gudang)

Keep-up good work!!!. Ada Usaha Insya-Allah  Ada Jalan.

Tahniah - YES Program Incentive Achiever Tahniah - YES Program Incentive Achiever

 

Program ini memerlukan usaha yang berterusan pada setiap peringkat. Samaada orang atasan dan orang bawahan. Orang atasan bertanggungjawab untuk membimbing anak-anak yang berada di bawahnya. Segala permasalahan dari segi produk, sistem Shaklee dan marketing perlu terangkan seterang-terangnya supaya anak-anak buah boleh terus maju dalam Shaklee.

Sebagai ganjaran di hujung program, kepada peserta yang berjaya mengekalkan prestasi seperti yang ditentukan, mereka semua akan diberikan insentif percutian lima bintang. Destinasi percutian ialah Bangkok. Syaratnya taklah seperti mana insentif percutian international tahunan Shaklee. Memang rugi kalau anda lepaskan peluang ni.

Kepada mereka yang sedang menyertai program ini, teruskan usaha anda. Saya doakan semoga anda berjaya mengejar cita-cita bersama Shaklee. Aaminn.