Shaklee Offer

Siapa Kata Lecithin Shaklee Dari Minyak BABI?

Siapa Kata Lecithin Shaklee Dari Minyak BABI?

Waduhhh…Pagi-pagi sudah kena “tembak” dengan seseorang di fanpage RahsiaVitamin.Com bila saya share gambar tentang eksperimen yang dibuat oleh rakan pengedar Shaklee bagaimana Shaklee Lecithin bantu melarutkan minyak. Betul ker  Lecithin Shaklee Dari Minyak BABI? Baca sampai habis yer.

Terima kasih sebab ingatkan saya untuk share info ini dengan kawan-kawan lain. 🙂

Lecithin Shaklee Dari Minyak BABI

Credit Pic : MommieSafiyyah.Com

Mari saya share sikit berkenaan sumber Lecithin yang Shaklee gunakan.

Apa itu Lecithin? Cuba baca Wikipedia,

 

Mari baca dari website Shaklee pula,

 

Choline is a component of the neurotransmitter acetylcholine, which is involved in the transmission of messages in the brain and nervous system. Soy lecithin is the primary source of choline.

  • Shaklee Lecithin is naturally sourced from soybeans.
  • Each softgel provides 530mg of lecithin.

*source : Shaklee Malaysia

 

Semoga kawan kita yang bertanya tadi berpuas hati ye. Shaklee Lecithin berasaskan daripada sumber SOYA. Bukan dari sumber yang terlarang. ^__^Oh ya ! Produk ini juga mempunyai status halal dari Islamic Sevices of America (ISA), sebuah badan islam yang diiktiraf oleh JAKIM. Boleh check info halal kat sini yer.

Tahukah anda?

Lihat eksperimen di atas. LECITHIN berfungsi memecahkan lemak kepada molekul yang lebih kecil (fat emulsifier) dan akan dibuang daripada badan bila diambil bersama ALFALFA yg berfungsi seperti span utk menyerap toksin dan lemak daripada badan dan seterusnya dibuang daripada badan.

Tindak balas yang berlaku dalam eksperimen saya ni mengambil masa TIDAK SAMPAI SETENGAH JAM!  Lebih kurang 15 minit sahaja minyak masak yang dituang di dalam air (gambar 1) bertukar menjadi larutan yang teremulsi seperti di gambar 7. ^_^ Shaklee selamat dan berkesan. Tak rugi cuba, memang best!


Alfalfa + Lecithin

Set Kurus Bajet Pilihan Ramai + Harga Mampu Milik 

Untuk konsultasi dan order, sila hubungi kami seperti di bawah ya. :).