Shaklee Offer

Shaklee VIVIX Yang Paling Power

Shaklee VIVIX Yang Paling Power!!

Dalam banyak-banyak produk Shaklee, Shaklee VIVIX yang paling power!!! Shaklee VIVIX..

Shaklee VIVIX Yang Paling Power

Jika suami, ibu ataupun ayah anda kurang suka menelan vitamin, VIVIX adalah jawapan bagi anda untuk menggalakkan pengambilan suplemen kepada mereka!
HANYA SATU SUDU TEH SEHARI DEMI MELESTARIKAN KESIHATAN MEREKA.

Ramai wanita bimbang dengan proses penuaan yang berlaku pada wajah. Namun penuaan adalah proses semula jadi yang tidak dapat dielakkan. Penuaan membabitkan kemerosotan fungsi organ dan sel dalam sistem tubuh yang berlaku secara berperingkat ketika usia meningkat.

Proses itu menyebabkan berlaku perubahan fizikal dan fisiologi yang tentunya menakutkan wanita. Namun proses berkenaan berbeza antara individu, bergantung kepada genetik, diet, gaya hidup dan persekitaran.

Perubahan fizikal disebabkan proses penuaan ini termasuk rambut menipis dan mula beruban, kulit menipis dan kurang anjal serta muncul garis halus. Tenaga semakin berkurangan malah lemak mula terkumpul sehingga menyukarkan seseorang mendapatkan berat badan yang ideal.

Malah proses penuaan juga akan menyebabkan muncul pelbagai penyakit termasuk kemerosotan sistem daya tahan melawan penyakit, kerapuhan tulang serta kurang daya penglihatan.

 Vivix_angle-1

Apa itu VIVIX?

Secara amnya:-
  • VIVIX adalah suplemen SHAKLEE paling mahal. RMxxx untuk harga ahli dan untuk kegunaan sebulan. (Kesan yang berbaloi-baloi dan berpadanan dengan harganya!!!)
  • VIVIX adalah suplemen anti-penuaan terhebat, buat semua yang anda sayangi.
Vivix-Metro-1
#Peringatan: VIVIX TIDAK BOLEH ambil oleh kanak-kanak, ibu hamil dan ibu menyusukan anak.