Shaklee Offer

Set Vitamin Shaklee Yang Sesuai Untuk Anda

Set Vitamin Shaklee Yang Sesuai Untuk Anda

Sebagai ‘newcomer’ dalam era pemakanan nutrisi, ramai yang tidak mengetahui tentang vitamin dan mineral yang sesuai dengan dirinya. Ramai yang tak tahu Set Vitamin Shaklee Yang Sesuai untuk diri sendiri. Ramai yang mungkin ‘tersalah’ ambil vitamin, yang mana tidak mengambil jenis yang tubuhnya benar-benar perlukan.

index


Adakah anda:-

  • Tak pernah ambil mana-mana supplemen sebelum ini tapi berminat nak cuba vitamin Shaklee
  • Saya ada masalah *** tapi saya tak tau nak ambil vitamin yang mana satu
  • Saya nak ambil vitamin tapi bajet ciput jer.

Haa….jika anda termasuk dalam salah satu situasi di atas, saya cadangkan eloklah anda baca dulu entry ni sebagai panduan untuk memilih vitamin yang mana sesuai untuk kesihatan tubuh anda!

Oleh kerana itu kami telah menyediakan set-set yang mudah untuk dipilih mengikut kesesuaian dengan kondisi kesihatan dan budget anda.

Kalau anda ada kekangan budget, sila berhubung terus dengan kami. Kami akan sarankan vitamin apa yang sepatutnya ada ambil dulu. Step by step.

Nanti kalau dah ada budget lebih boleh cuba vitamin yang lain pula. Jadi, set vitamin yang mana satukah untuk anda?

 

 

 

 

 

 

Set Asas
– Set Asas ialah set asas untuk kesihatan tubuh badan. Semua orang dewasa,remaja serta warga emas sesuai untuk menggunakan set ini yang terdiri dari Vitalea, B Complex dan Vita-C.

Set Ibu Menyusu
– Walaupun set B adalah set penyusuan, namun ia sesuai untuk setiap golongan kerana kebaikan alfalfa yang terkandung dalam set ini adalah sangat banyak (selain penggalak susu). Set penyusuan ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C dan Alfalfa.

Set Berpantang

–Set bersalin dan berpantang, khas untuk ibu-ibu yang mementingkan kecergasan untuk menguruskan bayi, mengelakkan meroyan, memulihkan luka serta sesuai untuk penyusuan. Set ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C dan Zinc.
Set Skincare
– Set penjagaan kulit wajah khas buat mereka yang mengalami masalah  kulit. Ia juga adalah set antioksidan bagi mencegah kanser serta kesihatan tubuh badan secara umumnya. Set D terdiri dari B Complex, Vita C dan Vita E.

Set Ibu Menyusu + Penjagaan Tulang

–  Terdiri dari set penyusuan bersama tambahan kalsium. Sesuai juga untuk para wanita bagi mengelakkan osteoperosis. Ostematrix (kalsium) adalah mengandungi vitamin D untuk penyerapan kalsium.

Set Wanita

– Lumrah bagi wanita mengalami pelbagai masalah kewanitaan. Set feminin ini boleh membantu anda mengatasi masalah seperti keputihan, sakit urat dan sendi, keradangan dan sebagainya. Set F terdiri dari Vita E dan Alfalfa.

Set 5 serangkai
– Set untuk mereka yang bermasalah elergi, resdung, asma, gegata, ekzema dan alahan. Ia mengandungi B complex, Vita C dan Alfalfa.

Set Immune Booster

– Khas buat mereka yang mengalami masalah imuniti tubuh, misalnya kerap sakit, mereka yang menghidap asma, sering demam dan sebagainya. Nutriferon menguatkan imuniti tubuh. Set ini terdiri dari Nutriferon.

Set
Hamil Trimester 1
– Set ini adalah untuk mereka yang hamil trimester pertama (bulan 1-3). Terdiri dari Vitalea, B-Complex, Vita C dan Ostematrix.

Set Hamil Trimester 2 & 3

– Set kehamilan trimester kedua dan ketiga, mengandungi vitamin dan mineral seperti di atas dengan tambahan Omega Guard.

Buddy Pack

– Set jimat untuk pasangan suami isteri, kandungan vitamin dan mineral yang sama dengan set ibu menyusu.

Lover’s Pack

– Khas untuk pasangan suami isteri bagi menghangatkan lagi hubungan anda. set yang sama dengan Buddy pack, tambahan vita E.