Shaklee Offer

Set Detox Shaklee

Set Detox Shaklee

Buang segala toksin  dengan Set Detox Shaklee

Set Detox Shaklee

Set Detox Shaklee

Produk dalam set ini :
10320 – Vivix®
11007 – Herb-Lax™
10330 – DTX™ Complex
10126 – Peppermint-Ginger Plus
10162 – Alfalfa Complex (L)

p/s: Vivix adalah supplemen terbaik untuk kekal awet muda.

Dapatkan Beg Kertas Shaklee #LiveAmazing secara PERCUMA
dengan setiap pembelian Set Detox Shaklee.
Sah dari 1 April ~ 30 Jun 2016,
selagi stok masih ada.

*Dapatkan pendaftaran Ahli secara PERCUMA
dengan pembelian Set Detok Shaklee.

#LiveAmazing Shaklee

Nak order online dengan Shaklee, klik sini!!!
Atau SMS/WhatApp kami: 019-7200429


Set di atas set cadangan daripada pihak shaklee. Set ini juga dijual di mana-mana cawangan Shaklee. Apa-apa pertanyaan mengenai set diatas boleh diajukan kepada pihak RahsiaVitamin.Com di talian 019-7200429.

Sila dapatkan produk Shaklee daripada Pengedar Shaklee yang sah. Produk-produk Shaklee tidak dijual kedai-kedai jamu, farmasi-farmasi dan klinik-klinik. Produk Shaklee  hanya dijual melalui pengedar pengedar bebas  (Independent Distributor) yang di lantik dan di 7 cawangan Shaklee di seluruh Malaysia.

Pihak Shaklee tidak bertanggungjawab sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada tempat yang dinyatakan atas. Anda juga boleh menghubungi   Rangkaian Pengedar Shaklee kami untuk apa-apa pertanyaan dan perkhidmatan COD di tempat anda.

Kami juga tidak bertanggungjawab untuk memberikan nasihat pemakanan sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada kami. Sekiranya anda menggunakan ID Shaklee kami untuk walk-in di cawangan-cawangan Shaklee, sila hubungi kami jika anda ingin mendapatkan nasihat pemakanan produk Shaklee yang berkesan. Sila sertakan juga bukti pembelian (resit pembelian) untuk rujukan pihak kami.