Shaklee Offer

Set Bersalin Shaklee Premium

Set Bersalin Shaklee Premium

Tengah mencari supplemen untuk berpantang. Kenapa tidak mencuba set bersalin Shaklee. Ramai yang dah menggunakannya. Alhamdulillah feedback yang amat positif.

Set Bersalin Shaklee

SET BERSALIN ini mengandungi :-

Vitalea Iron Formula – multivitamin dan multimineral lengkap dengan zat besi. Penting buat ibu-ibu yang banyak kehilangan darah semasa proses melahirkan bayi!

Bcomplex – 8 kumpulan B yang lengkap dengan Asid Folik, beri tenaga dan penenang saraf.

Sustained Release Vita C (500mg) – sumber vitamin C untuk membantu penyerapan optimum zat besi, sumber colagen dan antibodi buat ibu.

Zinc – untuk baikpulih luka luaran dan dalaman (ikan haruan dipercayai mempunyai kandungan zink yang tinggi), mengurangkan masalah keguguran rambut selepas bersalin.

Ostematrix – sumber kalsium-magnesium dan Vitamin D yang lengkap buat ibu menyusu, mengurangkan rasa sakit-sakit badan, sakit pinggang serta membantu melawaskan penghadaman.

ESP – sumber protein yang penting untuk membaikpulih sel-sel yang rosak semasa proses melahirkan, memberi tenaga yang berpanjangan serta menggalakkan penghasilan susu (milk booster).

Tips Tambahan !!

➲ Jika anda berpantang sendiri di rumah dan tiada pembantu rumah, keluarga atau sesiapa yang menemani anda dan anda selalu ‘bermain’ air untuk membasuh, memasak dan lain-lain. Kami mencadangkan anda mengambil Omega Guard utk membantu memanaskan badan anda. Selain sebagai sumber EPA dan DHA buat bayi yang disusui, Omega juga boleh membantu ibu-ibu cepat slim dalam pantang !!!

*Lagi info set bersalin : https://www.rahsiavitamin.com/tag/set-berpantang