Shaklee Offer

Set Bersalin Shaklee Murah Dan Berkesan

Set Bersalin Shaklee Murah dan Berkesan

Selain menyediakan barangan kelengkapan bayi yang bakal lahir, bakal ibu perlu juga menitikberatkan segala kelengkapan untuk diri sendiri sebagai penjagaan luar dan dalam selepas melahirkan anak kelak. Badan yang sihat, cergas dapat membantu ibu-ibu menjaga bayi dan menyusukan bayi anda dengan lancar! Set Bersalin Shaklee Murah Dan Berkesan

Ada orang lebih gemar memilih berpantang secara tradisional bagi penjagaan dalaman sepanjang tempoh berpantang seperti mengamalkan jamu dan minum air akar kayu. Walaubagaimanapun ada sesetengah bayi yang ‘alah’ atau tidak tahan dengan ‘panas’ jamu mahupun air akar kayu. Ada sesetengah bayi mengalami:-

 • masalah ruam-ruam
 • perut kembung
 • terlalu kerap buang air besar
 • merengek
 • kepanasan

Jika bayi anda mengalami simptom begini, ibu dinasihatkan untuk mengurangkan dos atau hentikan pengambilan jamu seketika sehingga bayi anda kembali sihat. Tetapi jika ibu tak makan jamu, tak minum air akar kayu… bagaimana nak pulihkan tenaga, bagaimana mahu pulihkan dalaman ibu baru bersalin bukan?

Sebagai alternativenya, anda boleh mengamalkan suplemen sebagai ‘agen’ untuk bantu pulihkan tenaga dan kesihatan anda sepanjang tempoh berpantang! Di Shaklee kami menawarkan beberapa pakej SET BERSALIN SHAKLEE MURAH mengikut keperluan dan bajet anda.

(1) Set Bersalin ASAS :

Set Bersalin Shaklee Murah

(2) Set Bersalin + Menyusu :

Set Bersalin Shaklee Murah

 

(3) Set Bersalin + Menyusu + Slimming :

Set Bersalin Shaklee Murah

Fungsi vitamin dalam SET BERSALIN ini adalah seperti berikut :

 1. Vitalea Iron Formula – multivitamin dan multimineral lengkap dengan zat besi. Penting buat ibu-ibu yang banyak kehilangan darah semasa proses melahirkan bayi!
 2. Bcomplex – 8 kumpulan B yang lengkap dengan Asid Folik, beri tenaga dan penenang saraf.
 3. Sustained Release Vita C (500mg) – sumber vitamin C untuk membantu penyerapan optimum zat besi, sumber colagen dan antibodi buat ibu.
 4. Zinc – untuk baikpulih luka luaran dan dalaman (ikan haruan dipercayai mempunyai kandungan zink yang tinggi), mengurangkan masalah keguguran rambut selepas bersalin.
 5. Ostematrix – sumber kalsium-magnesium dan Vitamin D yang lengkap buat ibu menyusu, mengurangkan rasa sakit-sakit badan, sakit pinggang serta membantu melawaskan penghadaman.
 6. ESP – sumber protein yang penting untuk membaikpulih sel-sel yang rosak semasa proses melahirkan, memberi tenaga yang berpanjangan serta menggalakkan penghasilan susu (milk booster).

Anda akan menikmati BONUS berikut sekiranya mengamalkan dengan konsisten sepanjang tempoh berpantang :-

 • Ceria, cergas bertenaga
 • Tidak sembelit
 • Luka cepat sembuh
 • Susu lancar
 • Muka tidak pucat

Tips Tambahan !!

Jika anda berpantang sendiri di rumah dan tiada pembantu rumah, keluarga atau sesiapa yang menemani anda dan anda selalu ‘bermain’ air untuk membasuh, memasak dan lain-lain. Kami mencadangkan anda mengambil Omega Guard utk membantu memanaskan badan anda. Selain sebagai sumber EPA dan DHA buat bayi yang disusui, Omega juga boleh membantu ibu-ibu cepat slim dalam pantang !!!