Shaklee Offer

Set Berpuasa Shaklee

Set Berpuasa Shaklee

Kekal Bertenaga dengan Set Berpuasa Shaklee

Set Berpuasa Shaklee
Produk dalam set ini :
20321 – Meal Shakes
11003 – ESP (Soy Protein Isolate Powder)
11002 – Performance (Natural Orange)

p/s: Untuk kawan-kawan yang ada masalah gastrik, boleh cuba set ni. In sha-Allah boleh bertahan sampai berbuka.

Selamat Berpuasa !!!
Nak order online dengan Shaklee, klik sini!!!
Atau SMS/WhatApp kami: 019-7200429


Set di atas set cadangan daripada pihak Rahsia Vitamin .Com. Set ini tidak dijual di mana-mana cawangan Shaklee. Apa-apa pertanyaan mengenai set diatas mestilah diajukan kepada pihak RahsiaVitamin.Com di talian 019-7200429.

Sila dapatkan produk Shaklee daripada Pengedar Shaklee yang sah. Produk-produk Shaklee tidak dijual kedai-kedai jamu, farmasi-farmasi dan klinik-klinik. Produk Shaklee  hanya dijual melalui pengedar pengedar bebas  (Independent Distributor) yang di lantik dan di 7 cawangan Shaklee di seluruh Malaysia.

Pihak Shaklee tidak bertanggungjawab sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada tempat yang dinyatakan atas. Anda juga boleh menghubungi   Rangkaian Pengedar Shaklee kami untuk apa-apa pertanyaan dan perkhidmatan COD di tempat anda.

Kami juga tidak bertanggungjawab untuk memberikan nasihat pemakanan sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada kami. Sekiranya anda menggunakan ID Shaklee kami untuk walk-in di cawangan-cawangan Shaklee, sila hubungi kami jika anda ingin mendapatkan nasihat pemakanan produk Shaklee yang berkesan. Sila sertakan juga bukti pembelian (resit pembelian) untuk rujukan pihak kami.