Shaklee Offer

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum wbt, Selamat Hari Raya Aidilfitri.

Selamat Hari Raya

Di kesempatan ini, keluarga Shaklee kami ingin menyusun jari memohon Maaf Zahir Dan Batin sekiranya ada tutur bahasa dan penulisan-penulisan yang mengguris hati kalian. Semoga Hari Raya ini memberi makna dan kejayaan kepada anda semua.

Berhati-hati di jalan raya, semoga kalian selamat tiba ke destinasi yang dituju. Jangan tergopoh-gapah di jalan raya. Pastikan kenderaan anda sudah di servis. Tahu-tahu jelah, raya-raya ni kedai workshop tutup. Kedai pun banyak yang tutup. Sedia payung sebelum hujan.

Sambil-sambil pergi beraya tu, jangan lupa amalkan pemakanan yang sihat. Jangan lupa mengambil air kosong yang secukupnya. Lepas berpuasa ni ramai yang nak balas dendam, makan semua yang ada depan mata. Takut-takut hilang diet yang kita jaga selama nie. Makan boleh, tapi berpada-padalah yer. Jaga kesihatan bebaik. Semoga balik cuti nanti boleh sambung kerja seperti biasa.

Bulan raya ni, banyak promosi-promosi yang menarik di Shaklee. Jangan ketinggalan yer. Kepada pengguna Vivix, bulan ni ada promo buy 2 less 5%. Dan ada promosi limited edition “Eco-Frindly Jute Bag” dengan setiap pembelian Women Health Set.

Kepada semua pelanggan-pelanggan danĀ  pengunjung-pengunjung RahsiaVitamin.com, Terima kasih kerana menjadi pelanggan dan pembaca setia di RahsiaVitamin.com. dan

SELAMAT HARI RAYA

Wassalam.
Masters Noor Hayati & Sudirman.