Rahsia Vitamin Shaklee Independent Distributor

About Rahsia Vitamin

Rahsia Vitamin adalah “Home-based Online Shop” yang berada di Ulu Tiram, Johor. Rahsia Vitamin telah memulakan operasi sejak  tahun 2010. Kami hanya menjual supplemen Shaklee sahaja. Tujuannya ialah untuk membantu anda semua untuk meningkatkan kesihatan tak kira lelaki dan perempuan. Kami memberi nasihat dan tunjuk ajar pemakanan kepada semua pelanggan shaklee kami.

Rangkaian pengedar kami berada di suruh Malaysia termasuk di Sabah dan Sarawak. Jika anda ingin berhubung dengan wakil Shaklee yang terdekat dengan kawasan anda, anda boleh cari di SINI. InsyaAllah mereka boleh membantu anda seperti mana saya membantu pelanggan-pelanggan yang lain.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee atau Pengedar Shaklee yang berdaftar, boleh terus hubungi saya di talian 019-7200429. Saya akan tunjuk ajar kepada anda bagaimana bisnes Shaklee ni boleh membantu anda menjana income sehingga ribuan ringgit sebulan dengan cara yang insya-Allah betul dan halal. NO SCAM NO PIRAMID. Bisnes ni adalah bisnes jual barang yang boleh jadikan anda kaya tapi BUKAN CEPAT KAYA.

Rahsia Vitamin

Rahsia Vitamin adalah  kedai online yang berdaftar dibawah nama MYBIZ ONLINE (JM0602326-K). Jika ada apa-apa pertanyaan berkenaan produk, bolehlah berhubung dengan kami di talian 019-7200429 atau email: admin@rahsiavitamin.com.

Master Shaklee

Master Sudirman & Master Yati

 

Hubungi RV

Anda juga boleh hantarkan sebarang pertanyaan anda di sini. InsyaAllah kami akan balas secepat mungkin. 😉


Salam Sayang,

Rahsia Vitamin Admin.