Shaklee Offer

Rahsia Pendapatan Pengedar Shaklee Terbongkar

Rahsia Pendapatan Pengedar Shaklee Terbongkar!!!

Bagi pengedar Shaklee, Pendapatan Pengedar Shaklee ini bukan rahsia lagi. Mereka semua sudah tahu, cuma tak mahu cerita kat kawan-kawan jer. Takut nanti orang kata riak. Ader juga yang pernah kena perli dengan kawan-kawan, “Nak cari downline lah tu!!!”. Betul tak pengedar-pengedar Shaklee?

Shaklee bukan hanya mencari downline semata-mata. Ramai yang buat Shaklee sebab ketelusan sistemnya, “family friendly”nya, pembayaran yang masyuk dan tak kurang yang memang mahu menolong orang lain hidup lebih sihat dan menambah sumber kewangan ahli keluarga sendiri dan rakan-rakan terdekat.

Pendapatan Pengedar Shaklee

Kalau dulu memang tak pernah bermimpi nak pergi cuti-cuti oversea atau pergi umrah. Dengan Shaklee, semuanya tak mustahil. Ramai yang berjaya mengambil peluang yang Shaklee offer.
umrah ShakleeInternational conference

 

Kalau nak cerita dari segi shariahnya, memang Shaklee tidak mempunyai panel shariahnya yang tersendiri. Tak semua MLM haram yer. Kupasan Ustaz Zaharuddin berkenaan MLM memang membuka mata saya. Kalau nak tahu Shaklee selaras ke tidak dengan tuntutan shariah klik sini.

Tapi saya tak nafikan ada ahli Shaklee yang mempergunakan dan menipu orang. MLM lain pun sama. Tak kira agama dan bangsa. Bukan Sistem yang tak bagus, tapi orang yang menjalankannya yang kurang telus. Semoga Allah menghindarkan kita dari golongan tersebut. Dan semoga kami tidak menjadi orang yang seperti itu. Aamiin.

Jadi, berhati-hatilah sebelum memilih upline. Pastikan mereka ikhlas mahu menolong dan berkemampuan untuk membimbing anda. Dan yang penting anda pun kena ikhlas menolong diri sendiri.