Shaklee Offer

Rahsia Payudara Anjal Dan Montok

Rahsia Payudara Anjal Dan Montok (BACAAN KAUM WANITA SHJ!!! )

Ketika masih anak gadis, payudara wanita semestinya cantik membulat, anjal dan padat. Selepas usia mencecah usia 30-an terutama bermula 35 tahun dan ke atas, bentuk payudara akan mulai berubah menjadi mengendur dan tidak seanjal waktu muda dulu. ~ Rahsia Payudara Anjal Dan Montok ~

Rahsia Payudara Anjal Dan Montok

Payudara Anjal dan Montok

Sedar atau tidak, seiring pertambahan usia tubuh kita akan kehilangan kolagen yang mengakibatkan lebih banyak kedutan dan garis halus, disamping aset-aset wanita kita juga turut menjadi kendur dan lembik.

Antara faktor lain, kelahiran anak, perubahan bentuk tubuh dan pemakaian coli yang tidak sesuai juga menyebabkan payudara jatuh atau kurang menarik.

Payudara terdiri daripada tisu otot. Untuk mengembalikan keanjalan payudara seperti remaja, pengambilan supplemen juga boleh membantu memelihara tisu otot dan kolagen untuk menampung keperluan kolagen dalam tubuh kita yang semakin berkurangan mengikut usia. Seawal umur 26 tahun kolagen dalam tubuh kita sudah mula merosot sebanyak 15% tau!

  • Shaklee Collagen Powder – menampung keperluan kolagen dalam tubuh kita yang semakin berkurangan mengikut usia.
  • ESP – protein mengandungi asid amino yang merupakan asas pembentukan sel sihat dan pembaikan sel/tisu serta memelihara otot agak tidak kendur.

Collagen Powder Menganjalkan Payudara

Rasa anjal seperti anak dara…..

Terpaksa tukar saiz cup pula….

 

ESP dan payudara

Alhamdulillah, ramai yang dah cuba dan berpuas hati dengan kesannya. Saya juga pengamal tegar Shaklee Collagen Powder. Dan saya sendiri berpuas hati dan rasakan kesannya seperti di atas. 😉

Jika anda mengalami masalah payudara kendur, tidak anjal, tidak montok cubalah Shaklee Collagen Powder sekiranya anda punya bajet yang selesa. Jika sebaliknya, ESP juga boleh membantu menganjalkan kembali payudara anjal dan montok seperti zaman muda remaja.