Shaklee Offer

Rahsia Makan Vitamin Dengan Betul

Rahsia Makan Vitamin Dengan Betul Untuk Hasil Yang Woww!!!

Sharing is caring. Itulah konsep kami para pengedar Shaklee. Rahsia Makan Vitamin Dengan Betul Untuk Hasil Yang Woww!!! Apalah salahnya kita berkongsi perkara yang baik dengan kenalan dan mereka yang memerlukan bantuan. Betul tak? Seronok tau bila dapat feedback dari mereka yang berjaya memperoleh apa yang dihajati..

Bagi ibu-ibu menyusu dah tentulah masing-masing mengharapkan susu mereka mencukupi untuk si anak. Lebih-lebih lagi bagi ibu menyusu yang bekerja, sudah pasti ‘bekerja keras’ untuk prepare bekalan susu anak2.

Selepas saya kongsikan tips banyakkan susu dengan pengambilan vitaminĀ  pada masa yang betul, saya terima beberapa feedback yang sangat
memberansangkan dari customer dan kenalan2 rapat yang sudah mencuba Shaklee.Ada yang macam tak percaya bila anak dah lebih setahun tetapi ibu masih mengalami bengkak susu. Yang dalam pantang apatah lagi. Sangat cepat terasa bengkak susu jika lambat pam.

Rahsia Makan Vitamin Dengan Betul

Credit

Ini lagi satu feedback yang saya terima dari salah seorang rakan FB saya, Puan Nurul. (Tks ye Nurul!!! :D)
Nampaknya Nurul terpaksa skip makan vitamin kerana susu banyak sangat…kalau tak pump nanti SUSU MELIMPAH sampai basah baju! Meriahnya….(^-^)..Syukurlah..rezeki anak Nurul!


*Nota:
bagi yang pertama kali makan vitamin Shaklee terutamanya yang mengandungi B-Complex, janganlah anda risau ye bila tengok perubahan warna urine anda seperti kekuningan gitu… itu adalah kesan dari B-Complex yang merupakan sejenis vitamin mudah larut dalam air. Sebab itulah kita perlu ambil vitamin tersebut setiap hari untuk memastikan badan kita sentiasa bertenaga…mood ceria…happy selalu!!