Promosi Bulanan Shaklee

Promosi Bulanan Shaklee – March 2017

Promosi Bulanan Shaklee yang amat berbaloi-baloi. Jangan tunggu lama-lama. Kalau adik-adik, kakak-kakak tak order sekarang, kena tunggu setahun lagi baru offer macam ni. Cepat sementara stok masih ada. SMS/WA kami di 019-7200429.

1. Lecithin:

 

Klik sini untuk maklumat produk.

2. Vita-Lea For Children:

Vita-LeaChildren

Beli 3 Percuma 1

Klik sini untuk maklumat produk.

Purchase With Purchase

Buy with us for your great deal!!!  

Sila dapatkan produk Shaklee daripada Pengedar Shaklee yang sah. Produk-produk Shaklee tidak dijual kedai-kedai jamu, farmasi-farmasi dan klinik-klinik. Produk Shaklee  hanya dijual melalui pengedar pengedar bebas  (Independent Distributor) yang di lantik dan di 7 cawangan Shaklee di seluruh Malaysia.

Pihak Shaklee tidak bertanggungjawab sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada tempat yang dinyatakan atas. Anda juga boleh menghubungi rangkaian  Pengedar Shaklee kami untuk apa-apa pertanyaan dan perkhidmatan COD di tempat anda.

Kami juga tidak bertanggungjawab untuk memberikan nasihat pemakanan sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada kami. Sekiranya anda menggunakan ID Shaklee kami untuk walk-in di cawangan-cawangan Shaklee, sila hubungi kami jika anda ingin mendapatkan nasihat pemakanan produk Shaklee yang berkesan. Sila sertakan juga bukti pembelian (resit pembelian) untuk rujukan pihak kami.