Shaklee Offer

Petua Licinkan Kulit Muka Kusam

Petua icinkan Kulit Muka Kusam Dengan Vitamin E & ESP Shaklee

Kulit muka kusam dan bermasalah boleh memberi impak kepada kurangnya keyakinan dalam diri seseorang baik golongan lelaki mahupun wanita. Malah boleh memberi kesan kepada personaliti seseorang.

Petua Licinkan Kulit Muka Kusam

Malu hendak bergaul dengan orang ramai, tidak gemar bersosial dengan rakan-rakan, lebih banyak berkurung di dalam rumah kerana “malu” dengan wajah sendiri.

Antara masalah kulit yang biasa kita dengar adalah seperti  kulit kusam, berparut, bintik-bintik hitam, berjerawat, berminyak di wajah dan banyak lagi.

Wajah Lebih Cerah dan Bersih Dengan Vitamin E & ESP Shaklee

Kulit Lebih Bersih dan Cerah


Vitamin E
kita sudah maklum mampu menjadikan kulit lebih licin, glowing berseri-seri dan bebas parut.

Kebiasaannya saya mencadangkan kepada pelanggan saya yang menghadapi masalah kulit wajah supaya mengamalkan ESP sebagai agen asas untuk dapatkan kulit yang lebih sihat.

Kenapa ESP?

Ini adalah kerana ESP Shaklee diperbuat daripada kacang soya dan merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Malah ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.

INFO !
1 hidangan ESP bersamaan 2x ganda daging, 4x ganda telur, 12x ganda susu, RENDAH lemak, TIADA kolesterol, TIADA asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.

AWET MUDA
Penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan lain-lain.

*Pengambilan yang kerap merupakan kunci untuk awet muda.

KULIT REMAJA
Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot dan mengurangkan kesan parut.

MEMBAIKI PIGMENTASI

Mengurangkan pigmentasi, kedutan dan kesan penuaan.