Shaklee Offer

The Best Consultant Dan Pengedar Shaklee Puchong, Subang Jaya, Putra Heights

Pengedar Shaklee Puchong, Subang Jaya, Putra Heights

Salam hujung minggu semua. Bagi anda yang tinggal di sekitar bandar Puchong, Subang Jaya dan Putra Heights, RV memperkenalkan Pengedar Shaklee Puchong, Puan Shima Jamal. Mesra dengan panggilan kak Shima.

Pengedar Shaklee Puchong, Subang Jaya, Putra Heights

Kak Shima (Kanan sekali)

Kak Shima merupakan seorang pengedar Shaklee Puchong yang sangat aktif, rajin dan berdedikasi. Beliau juga sangat berdisiplin menghadiri pelbagai kelas produk, health & wellness serta marketing, demi memantapkan ilmunya sebagai Shaklee Independent Distributor.

Kerajinan beliau telah membuahkan hasil, apabila kak Shima telah berjaya melayakkan diri dalam cabaran 4D3N Bangkok, sekaligus merupakan Bangkok Qualifiers 2016.

 

COD Puchong Cari Kak Shima

Kalau sesiapa yang nak dapatkan set-set dan produk shaklee dengan segera, boleh contact Kak Shima Jamal. Jangan lupa dapatkan konsultasi pemakanannya sekali. Gerenti puas hati.

Jadi, bagi anda yang berada di bandar Puchong, Subang Jaya, Putra Heights dan sekitarnya, dan ingin mendapatkan produk Shaklee secara Cash on Delivery, boleh cari Kak Shima

Simpan nombor kak Shima kat bawah tu tau. Ini akan memudahkan anda mendapatkan produk Shaklee di kawasan sekitar Puchong dengan cepat. Nak pos seluruh Malaysia pun boleh.

Cara Hubungi Kak Shima

Anda boleh hubungi Kate untuk dapatkan produk Shaklee (ready stock sentiasa ada) atau daftar keahlian Shaklee.

Kak Shima Jamal
Call/ WhatsApp: 019-6998825
Blog: ShimaJamal.com
Pengedar Shaklee Puchong, Subang Jaya & Putra Heights