Shaklee Offer

Pengedar Shaklee Kota Kinabalu dan Limbang : Puan Nad

Pengedar Shaklee Kota Kinabalu dan Limbang

Saya kenalkan Puan Nad, Pengedar Shaklee Kota Kinabalu dan Limbang. Sabah bah ! Inilah kelebihan biz online. Dunia tanpa sempadan. Walau hingga ke seberang Laut China Selatan sekalipun. Alhamdulillah saya punya group leader Shaklee di Sabah dan juga Sarawak. Saya masih mencari lebih ramai bakal Leader group kami dari kalangan penduduk tempatan di Pulau Borneo sana. Yuk!

Jika anda yang kami cari, bolehlah berhubung dengan Leader dedikasi saya di Sabah iaitu Puan Nad.
Beliau merupakan Leader dan Pengedar Shaklee yang aktif di sekitar Kota Kinabalu dan kampung halamannya di Limbang Sarawak. Inilah tuan empunya badan yang cantik jelita orangnya.

Pengedar Shaklee Kota Kinabalu dan Limbang : Puan Nad
FB : Nad Dhiya
Blog : www.dhiyavitamins.com
COD Area : Limbang Sarawak, Beaufort & Sipitang Sabah

Apa kata si cantik manis Shaklee anda ini?

Nad jatuh cinta ngan Shaklee masa berpantang ank ke-2. Anak pertama mmg mengalami masalah susu tak mencukupi. Jadi terpaksa bg anak susu formula. huhu…Anak ke-2 Nad nekad nak susukan anak dengan susu ibu.

Nad ambil Set Berpantang + ESP + Ostematrix. Alhamdulillah susu banyak, badan bertenaga, jahitan lepas bersalin cepat sembuh & badan cepat turun dalam masa 2 minggu dapat berat asal 43kg daripada 65kg !!!

Paling best muka berseri2...ramai yang puji ! Sebab ank ke-2 berpantang dekat nak raya. ūüėČ

Anda boleh hubungi Puan Nad, Pengedar Shaklee Kota Kinabalu dan Limbang yang sah di talian 013-8383204 untuk dapatkan produk Shaklee ataupun bertanyakan tentang keistimewaan
menjadi pengedar Shaklee Malaysia yang aktif di samping menjana pendapatan keluarga seperti kami. InsyaAllah!!