Shaklee Offer

Penapis Air Shaklee Termurah dan Berkesan

Penapis Air Shaklee Termurah

Assalamualaikum, Kali ini saya nak share tentang PENAPIS AIR SHAKLEE yang sangat murah, mudah dibawa dan sangat jimat kerana tidak menggunakan sebarang tenaga elektrik mahupun bateri. Tak percaya ??

Penapis air Shaklee ini dikenali sebagai GET CLEAN WATER PITCHER. Ia didatangkan dalam bentuk jug yang dilengkapi filter didalamnya. Pembelian pertama penapis air Shaklee ini didatangkan dengan 3 extra filter yang boleh digunakan sehingga hampir satu tahun (mengikut tahap kebersihan air yang ditapis juga).

Shaklee Water PitcherWater Pitcher

Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat. Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!


Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!

• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok-Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!

• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

 

Kelebihan Jag Penapis Air Shaklee

water pitcher water pitcher2 water pitcher3

Di datangkan dalam 3 kotak berasingan

20160301212251

  1. Pitcher (Jug)
  2. Housing kit (Utk isi filter)
  3. 3 refill filter (Pakai buang)


Mari kita lihat eksperimen bagaimana Penapis Air Shaklee ini menapis air dengan sangat berkesan.
 

 

Ini satu lagi contoh “hasil” tapisan air menggunakan penapis air Shaklee ini.  Nampak beza kan? 😉

Saya sudah ada satu penapis air Shaklee ini di rumah. Dah lebih setahun saya gunakan. Alhamdulillah sangat berpuas hati dan sangat jimat ! Anda bila lagi??? Nak piknik pon mudah tau. Bawa saja jug ini bersama. Tapis saja air dan boleh terus diminum. Tak perlu dimasak !

 Credit: Lynn Mj Seruji.