Shaklee Offer

Video 3D Pembentukan Bayi Dalam Kandungan Ibu

Video 3D Pembentukan Bayi Dalam Kandungan Ibu

Setiap yang bergelar “ibu” pasti rindukan setiap detik manis sepanjang tempoh kehamilan bukan? Hari ini saya nak share Video 3D Pembentukan Bayi Dalam Kandungan Ibu bermula dari detik selepas persenyawaan berlaku hinggalah proses kelahiran bayi. Khusus buat bakal-bakal ibu baru yang sedang baca entry ini. ^_^

Video 3D Pembentukan Bayi Dalam Kandungan Ibu

Selamat Menonton !!!!

(Sumber : BabyCenter)


Ok, sekarang mari saya kongsikan secara ringkas fungsi vitamin Shaklee yang dicadangkan buat ibu-ibu hamil agar terus kekal cergas bertenaga.

Vita-Lea:
Multivitamin lengkap dengan Zat Besi (Iron). Sesuai bagi ibu hamil untuk mengatasi masalah low HB. Jemput baca artikel tentang kepentingan iron kepada ibu hamil. Jangan Ambil Mudah HB Rendah Semasa Hamil

B-Complex:
Lengkap dengan 8 kumpulan B termasuk Asid Folik. Ibu mengandung perlukan minima 400mcg Asid Folik untuk persediaan mengandung, terutama sepanjang trimester pertama & sepanjang mengandung. 400mcg Folic Acid ini boleh diperolehi melalui 1 biji Shaklee B-Complex + 1 biji Vita-Lea. Sila check label botol vitamin anda.

Vitamin-C:
Untuk antibodi ibu, mengurangkan masalah gusi berdarah, sumber kolagen agar kulit perut dapat menegang dengan cantik (kurangkan kesan stretch mark).

OsteMatrix:

Sumber kalsium dilengkapi dengan magnesium, vitamin D dan lain2. Membantu dalam tumbesaran tulang bayi, pembentukan darah dan mengatasi masalah “cramp” atau kekejangan kaki ibu sepanjang kehamilan terutamanya apabila sudah masuk 2nd trimester ke atas. Selain dari itu Ostematrix membantu melawaskan pembuangan.

ESP :

Sumber protein, non-GMO soy untuk tenaga dan pembentukan sel-sel baru yang lebih sihat.

OmegaGuard:
Shaklee fish oil, sumber DHA & EPA untuk brain development baby (pembentukan sel-sel otak bayi) & bantu kurangkan kolesterol buat si ibu.