Shaklee Offer

Nak Tengok Pembedahan Pesakit Jantung?

Nak Tengok Pembedahan Pesakit Jantung?

Siapa pernah tengok pembedahan jantung?. Nak Tengok Pembedahan Pesakit Jantung?

Nak Tengok Pembedahan Pesakit Jantung?

Nak tengok macamana pembedahan jantung dilakukan? Takder darah memancut-mancut pun. Don’t worry!!!

Sakitnya tuh di sini…. Sakit jantung bahaya tau. Peringatan untuk diri sendiri juga. Jaga jantung baik-baik dengan menjaga pemakanan dan sentiasa bersenam. In-sya-Allah tak kena bedah jantung.

Serangan jantung mungkin sudah banyak orang yang sering mendengar nya, kerana cukup banyak menjadi penyebab utama punca kematian secara mendadak. Serangan jantung cukup berbahaya karana dapat membuat sel atau bagian dari jantung rosak dan tidak berfungi dengan baik, hingga menyebabkan kematian.

Pada saat serangan jantung terjadi, aliran darah akan terhenti. Dan kerana aliran darah terhenti ini yang menyebabkan kematian atau pun kerosakan pada bahagian jantung. Jantung juga boleh rosak, dan retak akibat serangan jantung.

Sakit pada bahagian dada hingga sesak nafas merupakan tanda dari serangan jantung, oleh sebab itu jika telah merasakan gejala serangan jantung sebaik nya terus ke hospital terdekat untuk mendapatkan bantuan kecemasan agar tiada kerosakan pada organ jantung.

Serangan jantung secara logiknya tidak boleh terjadi pada orang yang memiliki kesihatan yang normal. Serangan jantung hanya dapat terjadi jika keadaan tubuh atau yang lebuh utama kesihatan jantung dalam keadaan yang sangat menurun.

 

Hargai Kesihatan Jantung Anda. Amalkan Cara Hidup Yang Sihat.