Shaklee Offer

Panduan Set Kulit Cantik Shaklee

Panduan Set Kulit Cantik Shaklee

Bila sebut tentang kulit cantik, ada yang sanggup berhabisan wang ringgit tanpa mengkaji produk yang dibeli selamat atau tidak. Malah ada juga yang menjadi mangsa kulit bertambah buruk dan tidak sihat. Bahaya bukan? Saya sharekan panduan Set Kulit Cantik Shaklee

Hakikatnya untuk mendapatkan kulit yang cantik, anda tidak perlu berbelanja lebih. Anda hanya perlu :

  • Menjaga menu pemakanan harian (kurangkan pengambilan makanan berminyak)
  • Mengambil air yang secukupnya
  • Detox sekali sekala
  • Mencuci muka dengan betul
  • Mengambil suplemen untuk sel-sel kulit yang sihat
  • Mengawal stress
  • Tidur yang secukupnya

#Detox

Tujuannya untuk menyingkirkan toksin dalam badan terutamanya jika anda seorang yang suka mencuba bermacam-macam produk kecantikan tetapi tidak berkesan.Anda perlu “bersihkan” dahulu tubuh badan anda agar pengambilan vitamin Shaklee dapat diserap dengan lebih berkesan.  Usus yang tidak bersih boleh menyebabkan kulit berjerawat dan kulit kusam.

#Skincare Shaklee

Perkara basic ialah mencuci kulit wajah menggunakan pencuci yang sesuai dengan cara yang betul. Shaklee mempunyai produk Nutriwhite untuk kesan pencerahan dan menaikkan seri wajah manakala Enfuselle untuk pemuliharaan kulit wajah yang lebih sihat.

Yang manakah pilihan anda? Sila klik pada gambar untuk lihat fungsi setiap produk Nutriwhite dan produk Enfuselle.

 

Rangkaian Nutriwhite Shaklee

Rangkaian Nutriwhite Shaklee

 

Rangkaian Enfuselle Shaklee

Rangkaian Enfuselle Shaklee

 

#Suplemen Kulit Cantik Shaklee

Selain penjagaan luaran, penjagaan kecantikan dari dalam juga penting. Kesan kekurangan nutrisi di dalam badan menyebabkan kulit kusam, kulit kering, jerawat, jeragat, berkedut, tidak anjal dan lingkaran gelap di bawah mata.

Set Kulit Cantik Shaklee

Fungsi asas setiap vitamin adalah :

ESP : Sumber protein yang diperlukan tubuh badan untuk menghasilkan dan menggantikan sel-sel yang mati kepada sel-sel yang baru dan sihat. Produk asas untuk kulit cantik.

BCOMPLEX : Membantu mengurangkan stress, menaikkan seri wajah

SR VITA C 500mg : Membantu menghasilkan kolagen di dalam tubuh manusia, mencerahkan kulit, mengurangkan masalah kulit kusam

VITAMIN E : Antioksidan yang membantu mengurangkan risiko jerawat, jantung yang sihat

GLA COMPLEX : Membantu menstabilkan hormon dalaman wanita, mengurangkan masalah jeragat, tompok hitam di wajah.

 

Walaubagaimanapun jika anda kurang gemar menelan vitamin dalam bentuk tablet, Shaklee Collagen Powder dan Shaklee Vivix pilihan yang tepat untuk anda! Satu sachet sehari untuk kelihatan lebih anjal, gebu, bebas jeragat, licin, payudara anjal dan punggung yang mantap. Jemput baca artikel “Kenapa Shaklee Collagen Powder Mahal”.

Satu sudu teh sehari untuk awet muda dan antioksidan terkuat bagi melindungi tubuh anda dan menghalang kejadian sel yang tidak normal daripada berlaku.


Shaklee Vivix dan Shaklee Collagen Powder sangat sesuai untuk mereka yang bekerjaya, yang sentiasa sibuk dengan tugas hakiki namun ingin terus tampil bergaya dan sihat setiap hari.

Vivix dan Collagen Powder Pilihan Anda yang BEKERJAYA !!!