Shaklee Offer

National Conference Offer. Satu Hari SAHAJA.

National Conference Offer. Satu Hari SAHAJA.

Assalamualaikum Semua Pelanggan Shaklee Saya. National Conference Offer datang lagi. Ada sesiapa nak kirim beli promo ni masa NC sabtu ni boleh whatsapp saya (0197200429) sekarang. Shaklee poskan terus ke rumah anda.

National Conference Offer

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
■ ONE DAY OFFER ■
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Offer HANYA untuk hari SABTU 28/5 ni SAHAJA.

Ada FREE item dengan pembelian set-set  di bawah :

● Ramadhan Set —> FREE Vita-C !!! (Bernilai RM92.50)

● Detox Set —> FREE Cinch Choc !!! (Bernilai RM173.00)

● Shape Up Set —> FREE Cinch Choc !!! (Bernilai RM173.00)

● VIVIX Twin Set —> FREE Vita-C !!! (Bernilai RM92.50)
.

**HARGA SEPERTI TERTERA DALAM POSTER.

Tambah postage rm10.60 (wm) / rm21.20 (em)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Psst… Beli jer salah satu set kat atas tu dapat FREE MEMBERSHIP. Kecuali Set Ramadhan, kena beli 2 set.

Set di atas adalah set cadangan daripada Shaklee. Offer dia atas hanya dijual pada hari conference SAHAJA. Apa-apa pertanyaan mengenai set diatas boleh diajukan kepada pihak RahsiaVitamin.Com di talian 019-7200429.

Sila order produk Shaklee daripada Pengedar Shaklee yang sah. Produk-produk Shaklee tidak dijual kedai-kedai jamu, farmasi-farmasi dan klinik-klinik. Produk Shaklee  hanya dijual melalui pengedar pengedar bebas  (Independent Distributor) yang di lantik dan di 7 cawangan Shaklee di seluruh Malaysia.

Pihak Shaklee tidak bertanggungjawab sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada tempat yang dinyatakan atas. Anda juga boleh menghubungi rangkaian  Pengedar Shaklee kami untuk apa-apa pertanyaan dan perkhidmatan COD di tempat anda.

Kami juga tidak bertanggungjawab untuk memberikan nasihat pemakanan sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada kami. Sekiranya anda menggunakan ID Shaklee kami untuk walk-in di cawangan-cawangan Shaklee, sila hubungi kami jika anda ingin mendapatkan nasihat pemakanan produk Shaklee yang berkesan. Sila sertakan juga bukti pembelian (resit pembelian) untuk rujukan pihak kami.