Shaklee Offer

Muka bersih dengan SR Vita-C Plus Shaklee

Testimoni Vitamin C ~ Muka bersih dengan SR Vita-C Plus Shaklee

Testimoni yang membanggakan. Muka bersih dengan SR Vita-C Plus Shaklee. Teruja nk kongsi gambar ni dengan anda semua. Teruja kan tengok perubahan makcik dalam gambar ni. Ketara sungguh perubahan kan. Nampak sooooo awet muda. Kulit tegang dan makin cerah. Apa makcik makan sampai jadi begitu?

Muka bersih dengan SR Vita-C Plus Shaklee

Cuba tengok apa yang makcik pegang tu. Itulah sahabat beliau. Sustained Released Vita-C Plus Shaklee. Dalam merawat kecantikan, vitamin C memiliki peranan penting dalam melancarkan peredaran darah untuk kulit kelihatan lebih segar. Vitamin ini juga akan merangsang pembentukan kolagen kulit dan menjaganya daripada rosak.

Tidak dapat dinafikan Vitamin C mungkin merupakan vitamin paling dikenali dan sememangnya layak untuk dihargai kerana fungsinya yang pelbagai kepada kesejahteraan tubuh, termasuklah pemulihan dan pertumbuhan tisu-tisu, mengekalkan kesihatan gusi, menyokong sistem imunisasi dan membantu penyerapan zink.

Ramai yang mengamalkan pengambilan vitamin C setiap hari dalam usaha merendahkan risiko mendapat serangan jangkitan ringan.

Hasil penyelidikan juga mendapati ia berpotensi mengurangkan tempoh demam selesema dengan menguatkan sistem imun badan. Bagi kebanyakan
wanita pula, pengambilan vitamin C sebagai amalan harian begitu popular untuk kecantikan kerana ia merangsang kesihatan dan kecantikan kulit melalui penghasilan kolagen.

Seronok kan nampak mak-mak jadi muda bersih je muka. Nak order vitamin C utk mak ayah di kampung?

Cepat-cepat jangan sampai melepas yer. Boleh belikan utk Mak-Ayah sebotol sorang.