Shaklee Offer

Anugerah Terindah Master Shaklee Malaysia

Anugerah New Rank Master Shaklee Malaysia

Mengimbas kembali ketika kami menerima  Anugerah New Rank Master Shaklee. Alhamdulillah. Pada 7hb & 8hb June 2014, kami sekeluarga menerima jemputan ke Persidangan Kebangsaan Shaklee bertempat di Sunway Pyramid Convention Centre. Satu majlis gilang gemilang untuk penyampaian anugerah kepada semua pemimpin (Leader) Shaklee yang berjaya.

Tahun 2014 adalah turn kami  naik stage untuk terima anugerah pencapaian rank tertinggi Shaklee iaitu Master Coordinator. Alhamdulillah akhirnya kami berjaya menjadi salah seorang Master Shaklee Malaysia.

Master Shaklee - Master Yati Napi

New Master Shaklee Malaysia

Anugerah terindah untuk kami sekeluarga dalam Shaklee. Inilah seronoknya bisnes Shaklee. Bisnes keluarga (family business). Naik stage pon naik satu keluarga.

Bersama Victor dan Roger Barnett

Bersama Victor dan Roger Barnett

Perjalanan 3 tahun 5 bulan mendaki 7 anak tangga Pemimpin Shaklee. Kejayaan kami kejayaan empayar RV bersama.

Misi kami belum selesai. Misi kami untuk membantu lebih ramai ank didik dalam group kami menjadi lebih sihat, menambah baik ekonomi keluarga terutamanya surirumah sepenuh masa seperti saya.

InsyaAllah kami akan bekerja keras untuk melahirkan lebih ramai Master Shaklee Malaysia dari empayar Shaklee kami.

Bersama Sifu Master Arnie & Master Yazid

Bersama Sifu Master Arnie & Master Yazid

Terima kasih kepada sifu Shaklee saya Master Arnie Genkimomma dan Master Norita Idris kerana membawa saya ke dalam dunia Shaklee yang amat bermakna buat kami. Hidup kami sekeluarga berubah dengan Shaklee. Kini saya bangga menjadi surirumah Shaklee. Alhamdulillah !!!!

Adakah anda MASTER  seterusnya ????
Master Yati Napi
019-7200429