Shaklee Offer

Langkah Menghampiri Shaklee MASTER COORDINATOR

Langkah Menghampiri Shaklee MASTER COORDINATOR the shaklee difference

Alhamdulillah!! Ketentuan Allah… Allah telah izinkan saya melangkah tangga tertinggi dalam Shaklee. Kini saya memegang title, MASTER COORDINATOR!! Semua kejayaan ini adalah hasil usaha sama dan sokongan padu dari semua ahli group Shaklee saya. Langkah Menghampiri Shaklee MASTER COORDINATOR bukanlah sesuatu yang mustahil. Anda juga BOLEH memilikinya!!!

Untuk pengetahuan semua, dalam sistem pangkat Shaklee atau lebih biasa disebut sebagai rank, terdapat 7 RANK atau 7 ANAK TANGGA SHAKLEE yang terbuka untuk semua ahli Shaklee yang berdaftar. Selepas mendaftar keahlian Shaklee anda akan berada di peringkat paling bawah iaitu DISTRIBUTOR.

Berdasarkan prestasi jualan dan syarat tertentu, anda akan dilantik sebagai LEADER Shaklee secara berperingkat iaitu:-

langkah Menghampiri Shaklee MASTER COORDINATOR

Alhamdulillah!!! Syukur yang tidak terhingga. Bukan senang nak senang! Pada tahun 2014, saya berjaya melangkahkan kaki ke dunia  MASTER COORDINATOR SHAKLEE !!! Banyak keistimewaan yang anda semua belum tahu. Kalau nak tahu, cabarkan diri anda untuk terus berjaya ke rank teratas Shaklee Master Coordinator . Lepas tu anda akan faham keistimewaan yang saya maksudkan.

InsyaAllah tahun baru 2016 akan lebih bermakna dengan penyertaan-penyertaan ahli baru yang ingin berjaya di dalam Shaklee. Saya doakan semua akan terus berusaha dan  lebih bersemangat untuk terus melangkah menuju puncak Shaklee!

Doakan saya juga ye kawan-kawan. Semoga saya supaya diberikan kekuatan untuk membimbing semua anak-anak shaklee saya. ;). Memiliki title Master Coordinator bukannya tiket untuk bergoyang kaki.

Succes

 NAK JOIN TEAM SAYA ??

(Klik Sini Untuk Daftar Ahli)
Sama-sama jana income 4-5 angka seperti saya !!