Shaklee Offer

Kenapa Collagen Shaklee Mahal?

Kenapa Collagen Shaklee Mahal?

Bila sebut kolagen, kaum wanita lah yang paling teruja nak cuba bukan? Yelah…wanita dan kecantikan mana boleh dipisahkan. Betul tak? Ada sesetengah kaum wanita sanggup berhabis wang ringgit untuk kelihatan cantik luar dan dalam. Ada juga yang mahu cantik menawan tetapi lebih suka memilih yang mempunyai kos yang lebih murah. hmmm….pilihan masing-masing bukan. Baru-baru ini saya sering dapat pertanyaan di email/ whatsapp / facebook…Kenapa collagen Shaklee mahal sangat?

Kenapa Collagen Shaklee Mahal?

Saya tidak mahu buat perbandingan harga dengan kolagen dari jenama lain. Sebab bagi saya setiap produk itu mempunyai bahan-bahan dan kandungan yang UNIK dan TIDAK SAMA kan. Jadi dah tentulah harga pon tidak sama.

Tak wajarlah buat perbandingan harga semata-mata. Apa kata kita bandingkan dulu KANDUNGAN dan BAHAN-BAHAN yang terkandung di dalam setiap kolagen itu dulu. Jika banyak MANFAAT yang bakal kita perolehi, rasanya faktor harga akan jadi nombor dua. Alah membeli menang memakai gitu kan? 😉

Ok, mari saya ceritakan serba sedikit apa yang terkandung dalam Shaklee Collagen Powder yang jadi pujaan ramai sekarang. Mungkin “Mahal” bagi sesetengah orang, tetapi berbaloi-baloi bagi yang dah cuba, dah rasa “KESAN” Collagen Powder ini. (psssttttt…..saya juga pengguna tegar Shaklee Collagen Powder tau ! Banyak sangat ‘kesan’ yang terpaksa saya terima dengan senang hati. Membuatkan saya tak boleh miss walau sehari…^_^)

Mari kita tengok info nutrisi Shaklee Collagen Powder dulu. Jadi selepas ini terpulanglah kepada anda untuk menilai ia MAHAL atau LEBIH MURAH berbanding jenama lain di pasaran ye.

 Tahukah anda ?

  • Setiap sachet Shaklee Collagen mengandungi 4,000 mg kolagen ikan
  • Setiap sachet Shaklee Collagen mengandungi 100 mg vitamin C
  • Setiap sachet Shaklee Collagen mengandungi 50 mg ekstrak Pfaffia
  • Setiap sachet Shaklee Collagen mengandungi 50 mg ekstrak biji Camellia Japonica (Tsubaki)
  • Setiap sachet Shaklee Collagen mengandungi 4 g protein
  • Setiap sachet Shaklee Collagen mengandungi 1 mg vitamin B6 & 0.6 mg vitamin B2
  • Setiap sachet Shaklee Collagen mengandungi ekstrak kerangan laut, Lactobacillus Acidophilus

Wahhhhhh !!! Banyak kan ?? Tu baru dalam satu sachet sahaja. 😉

 

Collagen Shaklee Bukan Sekadar Kolagen Biasa 

1) Kesan Shaklee Collagen terdapat pada kolagen ikan dari sisik ikan merah dan ekstrak kerangan laut untuk menyokong keanjalan kulit, menyokong kesihatan sendi dan pembentukan tisu penyambung
(Alhamdulillah..kulit saya jadi lebih anjal, kurang kedut2!)

2) Kesan Shaklee Collagen terdapat pada Lactobacillus Acidophilus sebagai bakteria baik yang membantu sistem penghadaman agar lebih LAWAS dan meningkatkan penyerapan kolagen di dalam badan
(Alhamdulillah..saya sangat lawas !)

3) Kesan Shaklee Collagen terdapat pada ekstrak biji Camellia Japonica yang dikenali sebagai TSUBAKI. Ia membantu menghidrat, mengekalkan kelembapan kulit dan menyuburkan rambut.
(Alhamdulillah..kulit jadi lembap dan tidak kering lagi! Dulu kulit kering di bahagian kening.)

4) Kesan Shaklee Collagen terdapat pada ekstrak Pfaffia yang sangat penting untuk pertumbuhan rambut yang sihat, penghasilan hormon,  kesihatan dalaman (sexual) serta menegangkan aset wanita termasuklah payudara agar TIDAK KENDUR.
(Alhamdulillah..sangat puas hati! )

Nantikan entry tentang “TESTIMONI SHAKLEE COLLAGEN : KEMBALI ANAK DARA DI USIA 60-AN”. Woww !!!!

5) Kesan Shaklee Collagen terdapat pada Vitamin C sebagai antioksidan dan penggalak penghasilan kolagen di dalam tubuh.
(Alhamdulillah..jeragat pon dah sangat pudar. Selamat tinggal jeragat !)

6) Kesan Shaklee Collagen terdapat pada Vitamin B yang membantu menukarkan karbohidrat dan lemak kepada tenaga, meningkatkan metabolisme badan serta membantu menaikkan seri wajah.
*info : Mynutrisi

Jadi tak hairanlah masa bulan promo Collagen Shaklee bulan lepas ramaaaiii yang borong 7 kotak untuk stok sendiri. Dah rasa “kesan” yang banyak tu takkan berpaling lagi lah. Betul tak? Masih terasa Collagen Shaklee Mahal?

Nak order Shaklee Collagen Powder?

Jom klik order online di bawah ini atau hubungi kami di 019-7200429 untuk buat pesanan.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=e6023ccca220fd5cf3f2a2d7b7976823

Bagi kawan-kawan yang membeli secara online di sini, boleh hubungi kami di 019-7200429 dan berikan no invoice anda sebagai bukti pembelian untuk mendapatkan konsultasi percuma dan cara pengambilan Shaklee Collagen Powder yang betul.