Shaklee Offer

Herb-Lax Shaklee

Herb-Lax Shaklee

Herb-Lax Shaklee melegakan sembelit dan melancarkan fungsi usus.

Herb-Lax Shaklee

Herb-Lax Shaklee mengandungi adunan pelbagai herba yang sering digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan melancarkan fungsi usus.*

Herb-Lax™ bertindak secara lembut bagi membantu anda menangani masalah pembuangan air besar yang mungkin dialami sekali-sekala.

Produk ini mengandungi Alfalfa (Medicago sativa). Individu yang berisiko menghidap lupus eritematosus sistemik(SLE) hendaklah berbincang dengan doktor mereka sebelum mengambil produk ini.

*Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

Kod Produk:11007 (120 tablets)

Sumber: shaklee.com.my


Nak baca info
Herb-Lax™ lagi? Klik sini. 
Nak order terus dengan Shaklee, Klik sini!!!
Atau SMS/WhatApp kami: 019-7200429

Sila dapatkan produk Shaklee daripada Pengedar Shaklee yang sah. Produk-produk Shaklee TIDAK DIJUAL kedai-kedai jamu, farmasi-farmasi dan klinik-klinik. Produk Shaklee  hanya dijual melalui pengedar pengedar bebas  (Independent Distributor) yang di lantik dan di 7 cawangan Shaklee di seluruh Malaysia.

Pihak Shaklee tidak bertanggungjawab sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada tempat yang dinyatakan atas. Anda juga boleh menghubungi rangkaian  Pengedar Shaklee kami untuk apa-apa pertanyaan dan perkhidmatan COD di tempat anda. Kami juga tidak bertanggungjawab untuk memberikan nasihat pemakanan sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada kami.

Produk Shaklee mempunyai status halal dari Islamic Sevices of America (ISA), iaitu sebuah badan islam yang diiktiraf oleh JAKIM. Sila rujuk di SINI untuk melihat Sijil Halal Shaklee.

Sekiranya anda menggunakan ID Shaklee kami (SID: 837663) untuk walk-in di cawangan-cawangan Shaklee, sila hubungi kami jika anda ingin mendapatkan nasihat pemakanan produk Shaklee yang berkesan. Sila sertakan juga bukti pembelian (resit pembelian) untuk rujukan pihak kami.