Shaklee Offer

Health And Wellness Fair At JB Branch

Health And Wellness Fair At JB Branch

Seperti biasa, setiap tahun Shaklee akan mengadakan Health And Wellness Fair di seluruh Malaysia. Tujuannya adalah untuk merapatkan hubungan Shaklee dan ahlinya. Juga kepada pengguna Shaklee yang bukan ahli.

Kepada anda yang berkelapangan pada tarikh dan masa di bawah, saya alu-alukan kedatangan anda. Insya-Allah kami juga akan berada di sana.

Shaklee Health and Wellness Fair
Date: 14 November 2015
Location: Shaklee Johor Bahru Branch (Kalau tak tahu klik sini)
Time: 10.00 am ~ 5.00 pm

Ada pameran produk, health check-up, health talk, makan-makan, minum-minum. Free jer tau!!!. Tapi jgn lupa bawa duit beli set promosi kat bawah tu. 4 supplemen tu memang baik untuk kesihatan.

Promosi ni hanya sah pada 14 November 2015 sahaja. Kalau ada rakan-rakan yang berminat nak dapatkan promosi tersebut, tapi takde masa nak pergi, boleh SMS/WA saya di talian 019-7200429.

Satu hari jer tau. Esok lusa jangan tanya lagi yer. Kalau ader pun kat tempat lain dan promosi yang berlainan. Cepat-cepat jangan sampai ketinggalan yer.

Wellness Fair

Kalau ingin mengetahui lebih lanjut mengenai produk sila klik link dibawah:

Kalau anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee, sila dapatkan keterangan lanjut DI SINI.  Kelebihan menjadi ahli? Kalau nak tahu lebih lanjut, sila hubungi saya terus.

Lebih Cantik Lebih Sihat