Shaklee Offer

Harga Produk Shaklee Malaysia

Senarai Harga Runcit Produk Shaklee

Berikut adakah senarai harga produk Shaklee Malaysia. Untuk menikmati potongan harga sehingga 15% – 20% dari harga runcit, sila daftar sebagai ahli Shaklee sekarang juga. Jimat berbaloi-baloi gitu!!!.  Untuk maklumat pendaftaran keahlian Shaklee, sila KLIK SINI.

  * RP = Retail Price (Harga Runcit).
**Harga yang dipaparkan tidak termasuk kos penghantaran.

Kepada yang BELUM/BUKAN ahli Shaklee, jika anda ingin mendapatkan set jimat ini, hubungi (019-7200 429) untuk kami uruskan pendaftaran anda sebagai ahli Shaklee.

Tahukah anda?

Pelanggan Shaklee BOLEH membeli produk Shaklee tanpa berurusan dengan mana-mana pengedar Shaklee?

Lambat Kalau Deal Dengan Pengedar Shaklee

Cara kalau tak nak deal dengan pengedar shaklee
1. Order Online (Baca cara-cara order online di bawah)

ORDER ONLINE Anda Perlukan
1. Internet
2. kad kredit/kad debit.

Sila KLIK SINI untuk maklumat detail berkenaan pembelian secara ONLINE.

Semoga anda semua dikurniakan kesihatan yang lebih baik asbab dengan konsisten mengamalkan suplemen semulajadi Shaklee dengan izin Allah. Amin. ^_^

p/s: Kami sedang mencari wakil pengedar Shaklee baru dari Negeri Terengganu, Pahang, Melaka dan seluruh Malaysia yang berminat untuk menambah pendapatan melalui Shaklee. Hubungi KakTie tau. ?


Sila dapatkan produk Shaklee daripada Pengedar Shaklee yang sah. Produk-produk Shaklee TIDAK DIJUAL kedai-kedai jamu, farmasi-farmasi dan klinik-klinik. Produk Shaklee  hanya dijual melalui pengedar pengedar bebas  (Independent Distributor) yang di lantik dan di 7 cawangan Shaklee di seluruh Malaysia.

Pihak Shaklee tidak bertanggungjawab sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada tempat yang dinyatakan atas. Anda juga boleh menghubungi rangkaian  Pengedar Shaklee kami untuk apa-apa pertanyaan dan perkhidmatan COD di tempat anda. Kami juga tidak bertanggungjawab untuk memberikan nasihat pemakanan sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada kami.

Produk Shaklee mempunyai status halal dari Islamic Sevices of America (ISA), iaitu sebuah badan islam yang diiktiraf oleh JAKIM. Sila rujuk di SINI untuk melihat Sijil Halal Shaklee.