Shaklee Offer

GLA Complex Shaklee

GLA Complex

GLA Complex mengandungi Minyak Borej, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E
GLA Complex ShakleeGLA Complex Shaklee menggabungkan khasiat minyak boraj, yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linoleik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. Ia mencergaskan tubuh dan membantu anda berasa lebih selesa semasa haid.

Asid gamma linolenik telah lama digunakan secara tradisional untuk melegakan kesakitan semasa haid, sakit kepala, menormalkan semulakitaran haid dan melegakan simptom-simptom menopaus.*

Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

* Tidak boleh diambil oleh wanita hamil

Kod Produk:10620 (60 kapsul)

Sumber: shaklee.com.my

Nak baca info GLA Complex lagi? Klik sini.
Nak order terus dengan Shaklee, Klik sini!!!
Atau SMS/WhatApp kami: 019-7200429

Sila dapatkan produk Shaklee daripada Pengedar Shaklee yang sah. Produk-produk Shaklee TIDAK DIJUAL kedai-kedai jamu, farmasi-farmasi dan klinik-klinik. Produk Shaklee  hanya dijual melalui pengedar pengedar bebas  (Independent Distributor) yang di lantik dan di 7 cawangan Shaklee di seluruh Malaysia.

Pihak Shaklee tidak bertanggungjawab sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada tempat yang dinyatakan atas. Anda juga boleh menghubungi rangkaian  Pengedar Shaklee kami untuk apa-apa pertanyaan dan perkhidmatan COD di tempat anda. Kami juga tidak bertanggungjawab untuk memberikan nasihat pemakanan sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada kami.

Produk Shaklee mempunyai status halal dari Islamic Sevices of America (ISA), iaitu sebuah badan islam yang diiktiraf oleh JAKIM. Sila rujuk di SINI untuk melihat Sijil Halal Shaklee.

Sekiranya anda menggunakan ID Shaklee kami (SID: 837663) untuk walk-in di cawangan-cawangan Shaklee, sila hubungi kami jika anda ingin mendapatkan nasihat pemakanan produk Shaklee yang berkesan. Sila sertakan juga bukti pembelian (resit pembelian) untuk rujukan pihak kami.