Shaklee Offer

Dokumentari Vivix bersama Bruce Daggy

Dokumentari Vivix (bersama Bruce Daggy, Ph.D.)

Untuk mereka yang tertanya-tanya dari mana datangnya VIVIX, saya persilakan kawan-kawan untuk menonton original Dokumentari Vivix dari Shaklee bersama Bruce Daggy, Ph.D..
Dokumentari Vivix

Sel Musnah

Video ini menerangkan serba sedikit tentang keadaan sel badan kita yang boleh berubah disebabkan oleh faktor luaran seperti stress, pancaran UV, diet dan persekitaran yang tercemar.

Lama-kelamaan sel tidak mampu untuk mempertahankan dirinya sendiri dan akhirnya musnah. Apabila sel-sel badan kita musnah, maka berlakulah proses penuaan, sakit-sakit, lemah badan dan sebagainya.

Apa yang kita boleh buat untuk kekal sihat ialah dengan memastikan sel-sel di dalam badan kita mempunyai cukup nutrien. Sel yang mempunyai cukup nutrien bukan sahaja boleh melindungi dirinya sendiri, malah boleh memperbaiki kerosakan yang ada pada sel itu sendiri.

VIVIX

Vivix ialah makanan tambahan yang dibangunkan oleh Shaklee yang mampu melambatkan proses penuaan. Vivix mempunyai resveraterol dan polifenol yang boleh membantu melindungi yang memperbaiki sel-sel badan.

Vivix diekstak daripada Anggur Muscadine. Campuran resveraterol yang terdapat dalam anggur muscadine dan polifenol boleh menghasilkan sebatian antioksidan yang sepuluh kali lebih kuat berbanding resveraterol sahaja.

Produk ini telah dipatenkan dan merupakan produk yang ekslusif dari Shaklee. Hanya satu suduĀ  sehari diperlukan untuk menampung keperluan kesihatan anda.

Lebih lanjut mengenai Vivix Sila KLIK DI SINI.