Shaklee Offer

Cinch Shake Mix

Cinch Shake Mix

Kekalkan kepejalan otot dan pastikan anda sentiasa kenyang dan selesa dengan Cinch Shake Mix yang sungguh lazat dan berkhasiat tatkala anda menurunkan berat badan.
Cinch Shake Mix

  • Padat dengan protein agar anda sentiasa berasa kenyang dan selesa
  • Tinggi serat, iaitu 6 gram bagi setiap sajian
  • Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot disaat mengurangkan berat badan.
  • Soya yang tidak diubahsuai genetiknya (Non-GMO)

*Tidak mengandungi perisa, pewarna atau pemanis tiruan.

Kod Produk:17023 (Cafe Latte – 750g); 17021 (Vanila – 720g); 17022 (Coklat – 765g)

Sumber: shaklee.com.my

Nak baca info Cinch® Shake Mix lagi? Klik sini.
Nak order terus dengan Shaklee, Klik sini!!!
Atau SMS/WhatApp kami: 019-7200429

 

Sila dapatkan produk Shaklee daripada Pengedar Shaklee yang sah. Produk-produk Shaklee TIDAK DIJUAL kedai-kedai jamu, farmasi-farmasi dan klinik-klinik. Produk Shaklee  hanya dijual melalui pengedar pengedar bebas  (Independent Distributor) yang di lantik dan di 7 cawangan Shaklee di seluruh Malaysia.

Pihak Shaklee tidak bertanggungjawab sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada tempat yang dinyatakan atas. Anda juga boleh menghubungi rangkaian  Pengedar Shaklee kami untuk apa-apa pertanyaan dan perkhidmatan COD di tempat anda. Kami juga tidak bertanggungjawab untuk memberikan nasihat pemakanan sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada kami.

Produk Shaklee mempunyai status halal dari Islamic Sevices of America (ISA), iaitu sebuah badan islam yang diiktiraf oleh JAKIM. Sila rujuk di SINI untuk melihat Sijil Halal Shaklee.

Sekiranya anda menggunakan ID Shaklee kami (SID: 837663) untuk walk-in di cawangan-cawangan Shaklee, sila hubungi kami jika anda ingin mendapatkan nasihat pemakanan produk Shaklee yang berkesan. Sila sertakan juga bukti pembelian (resit pembelian) untuk rujukan pihak kami.