Shaklee Offer

Buku Jutawan MLM – Edisi Khas (SUDAH TIADA di pasaran)

Buku Jutawan MLM – Limited Edition

Fobia bila dengar perkataan “MLM”? Di dalam simpanan saya hanya tinggal beberapa buah naskah sahaja lagi. Saya bersedia menjual Buku Jutawan MLM ni sekiranya anda serius ingin menambah pengetahuan tentang MLM (Multi Level Marketing).

SMS/WhatApp saya kalau serius nak baca dan nak tau harga.Perhatikan sekeliling anda. Mungkin anda juga adalah pelanggan setia kepada produk MLM. Jangan terkejut kalau saya katakan MLM juga berada dalam sistem insuran yang anda langgan, di dalam sistem pelaburan amanah yang anda gunakan untuk melaburkan duit-duit anda dan lain-lain lagi. Cuma namanya sahaja yang berbeza.

Buku ini adalah buku motivasi yang menggunakan kiasan dan memasukkan beberapa tips bisnes MLM yang mudah dan boleh anda fahami. Bagi saya, buku ini mengajar kita erti kata bisnes MLM yang sebenar.

Dalam banyak-banyak buku yang saya baca, buku ini lah yang saya rasa semua orang kena baca kalau nak berada dalam bisnes MLM atau untuk orang yang baru nak berjinak-jinak dengan bisnes MLM.

MLM yang sebenar TIDAK pernah mengajar kita macammana nak menipu orang atau “kelepet” duit orang. Bisnes adalah bisnes. Ada produk yang hendak dijual, ada sistem yang telus yang boleh diguna pakai dan tahu hukum hakamnya. Kalau nak tau dari sudut shariahnya, boleh baca artikel nie “Shaklee, MLM dan Hukum Shariah”.

Saya sedang mengusahakan bisnes Shaklee dan jujur saya katakan, buku ini sangat relevan untuk bisnes Shaklee saya. Mungkin juga relevan untuk bisnes anda. Kena baca sampai habis.