Shaklee Offer

Betul Ker Buat Shaklee Boleh Cepat Kaya?

Betul Ker Buat Shaklee Boleh Cepat Kaya?

Ramai yang bertanya, Betul ker buat Shaklee boleh cepat kaya?”. Jawapannya: BOLEH Kaya. Tapi BUKAN Cepat Kaya. Shaklee BUKAN Skim Cepat Kaya dan BUKAN Skim Piramid. Mana ada bisnes boleh jadi cepat kaya tanpa berusaha dengan gigih.

Prinsip saya, CEPAT KITA NAIK, CEPATLAH KITA TURUN. Bisnes Shaklee sama seperti bisnes lain. Perlu dimulakan sikit demi sikit dan ada pasang surutnya.

Betul Ker Buat Shaklee Boleh Cepat Kaya?

Walaupun Shaklee dikategorikan sebagai MLM, kenaikan pangkat dan jumlah anak buah di bawah anda tidak menjamin income yang masyuk untuk anda. Sehinggalah anda berjaya mendidik anak buah anda menjadi Shaklee Leader yang berjaya.

Bisnes tetap bisnes. Perlukan promosi, iklan dan usaha yang berterusan untuk memasarkan produk. Kami menjalankan bisnes ini secara jujur tanpa memburukkan mana-mana pihak ataupun mana-mana produk. Mana yang baik untuk customer, kami akan sarankan dan mana yang tak baik, kami akan terangkan siap-siap.

Tanggungjawab terhadap anak-anak buah Insha-Allah akan sentiasa diutamakan selagi kami berada di dalam bisnes Shaklee. Kami berpuas-hati dengan kualiti produk-produk Shaklee dan kami yakin dengan keberkesanannya untuk membantu kita menjaga kesihatan.

Nasihat kami untuk mereka yang ingin mencuba produk Shaklee, carilah distributor yang berdaftar dan boleh beri consultation kepada anda dari segi kesihatan dan cara pemakanan yang betul. Bukan setakat jual barang jer yer.

Bagi yang ingin mencuba bisnes shaklee secara full-time atau part-time, carilah mentor yang betul-betul jujur mahu membimbing anda. Tujuan tidak menghalalkan cara. Kami mengutamakan keberkatan rezeki. Hubungi kami jika anda mahu penjelasan. InsyaAllah kami akan terangkan apa maksud disebaliknya. Berkat semangat, usaha berterusan anda dan bantuan mentor-mentor anda, Insha-Allah anda boleh berjaya.

10 Sebab Kenapa Saya Join Bisnes Shaklee dan MASIH Kekal Bersama Bisnes Shaklee

10 sebab kenapa saya join bisnes Shaklee

Dah faham serba sedikit konsep “Shaklee Boleh Cepat Kaya” ?  Jika ingin mengetahui lanjut mengenai bagaimana bisnes Shaklee? SMS/WA 019-7200429 (Kak Tie) / 019-7410429 (Sudir). Detail mengenai pendaftaran boleh klik kat SINI.