Shaklee Offer

Bekalan Suplemen Shaklee Jemaah Haji

Assalamualaikum semua. Terima kasih sudi singgah blog KakTie hari ini.

Memandangkan sekarang ni ramai jemaah haji sudah mula bersiap sedia untuk berangkat ke tanah suci tidak lama lagi, KakTie terpanggil nak kongsi pengalaman Mentor Shaklee kami iaitu Master Dato’ Haji Roslan Ghazali (Ayahanda) berkenaan suplemen yang beliau amalkan semasa menunaikan haji dahulu.

Bekalan Suplemen Shaklee Jemaah Haji

Pengalaman Haji pertama Ayahanda pada 1988 (umur 28 tahun) beri pengajaran berguna agar jemaah haji perlu menjaga kesihatan supaya kesempurnaan ibadah dapat di laksanakan.

Oleh kerana jemaah perlu menempuh perjalanan yang panjang dalam cuaca yang tidak biasa serta keadaan bersesak dengan muslim dari pelbagai negara dan bangsa. Tambahan lagi yang jemaah haji memerlukan tenaga dan kesihatan yang optima.

Jika anda ada saudara mara atau ibu ayah yang dapat jemputan Illahi eloklah di kongsikan bekalan ini atau diberi sebagai hadiah. Besar pahala dan murah rezeki anda. Percayalah.

Suplemen Asas Jemaah Haji

1. Herbal Cream untuk sapu pada tumit yang pecah dan dijadikn minyak urut bagi kaki dan tangan yang lenguh. Ianya juga boleh disapu pada bibir yang kering dan pecah. Sapu di kepala selepas bercukur dapat bertindak sebagai ubat kelumumur.

2. Nutriferon amat penting bagi meningkatkn sistem immune badan. Kos rawatan di sana mahal. Vitamin pun mahal. Batuk mereka satu bilik jika tidak di kawal.

3. Performace Drink pula sebagai air tenaga menggantikan elektrolite yang hilang serta dapat membantu mengelakkan kekejangan otot.

4. Vitamin C 500mg juga dapat membantu meningkatkan imun badan dan mencegah demam selsema.

5. B-Complex merupakan energy vitamin, anti stress malah ia bagus untuk kesihatan saraf (niacin dalam B-Complex)

6. Ostematrix pula bagi yang selalu alami cramp (kaki kejang), lenguh dan kebas-kebas, kuatkan tulang dan membantu mengurangkan rasa sakit (natural transquilizer).

7. Vita-lea pula adalah multivitamin dan multimineral yang baik untuk menampung nutrisi mengikut keperluan harian kita.

 

Untuk makluman anda, Dato’ Ust Daud Che Ngah bekas pengarah Tabung Haji adalah pengguna setia shaklee lebih 17 tahun. Saya bersama beliau bekongsi tentang produk Shaklee di kursus haji sejak tahun 1999 lagi.

Mungkin ada di antara para jemaah Haji sebelum ini yang kenal dengan beliau. Beliau seorang pengguna setia Shaklee lebih 17 tahun lamanya.

*sumber FB : Roslan Ghazali

*Disclaimers: Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh ataumencegah sebarang penyakit. Ini adalah iklan produk suplemen.


Ingin dapatkan SET SUPLEMEN SHAKLEE JEMAAH HAJI ini dengan segera ?

Hubungi KakTie di talian 019-7200429 (whatsapp).