Shaklee Offer

Ebook Asas dan Bimbingan Bisnes Shaklee

Ebook Asas dan Bimbingan Bisnes Shaklee

Alhamdulillah…
Akhirnya terlaksana juga projek untuk menyiapkan ebook EKSKLUSIF Asas dan Bimbingan Bisnes Shaklee untuk rujukan/panduan anak-anak Shaklee kami.

Ebook ini berdasarkan pengalaman selama 5 tahun kami menceburkan diri di dalam bisnes Shaklee dan berjaya memegang title Master Coordinator (tangga teratas). Nantikan kemunculan ebook kami yer anak-anak Shaklee RV.  In Sha-Allah memberi manfaat kepada anda semua.

Ebook ini mengandungi step by step cara nak mulakan bisnes shaklee dengan cara yang betul dan teratur. Kandungannya disusun mengikut step yang kami cadangkan supaya anda tidak lost kerana terlalu banyak maklumat yang perlu di pelajari.

Juga dimuatkan tip-tip berniaga online dan motivasi. Info-info berkaitan MLM dan shariah juga diselitkan sebagai panduan asas untuk mereka yang baru dalam dunia MLM.  Info-info penyakit yang popular juga diselitkan untuk panduan pengedar-pengedar Shaklee.

Mudahnya Bisnes Shaklee
~ Fahami Asas Marketing Shaklee ~

Asas dan Bimbingan Bisnes Shaklee 1
Ebook ini di datangkan di dalam 2 edisi:
1) Edisi SID Muslim (90 mukasurat) – Only for Muslim
2) Edisi Terhad (78 mukasurat) – For General
Asas dan Bimbingan Bisnes Shaklee 2
Ebook ni berwarna-warni. InSha-Allah tak bosan membacanya. Padat dengan panduan asas untuk memulakan bisnes shaklee, teknik-teknik asas dan tip- tip marketing dan motivasi.
Untuk yang berhajat untuk memulakan bisnes shaklee, boleh SMS/WA kami di 019-7200429 (Yati). Maklumat mengenai pendaftaran boleh  KLIK SINI .Wassalam.