Shaklee Offer

Anda Pengguna Tegar Shaklee? Kami Mencari Anda !

Anda pengguna tegar Shaklee? Tahukah anda juga berpeluang jana pendapatan dengan Shaklee?

Mari saya terangkan serba sedikit. Tahukah anda juga berpeluang jana pendapatan dengan Shaklee? Dengan setiap pembelian produk Shaklee kita akan kumpul point mengikut jenis produk. Lebih kurang macam kita ada kad Tesco ke Jusco ke…setiap kali beli barang kita dapat point kan. Bila cukup point tertentu kita boleh tebus barang ke atau apa-apa hadiah mengikut tempat/kedai.

Sama juga dengan Shaklee. Apabila kita jadi ahli Shaklee (klik sini untuk daftar ahli) setiap kali kita buat pembelian, kita dapat point. Cuma konsep Shaklee kumpul point untuk tempoh SATU BULAN. Cukup satu bulan, point terkumpul akan dihitung dan sekiranya menepati syarat akan ditukarkan dalam bentuk CASH bonus (bonus tunai) yang akan dikreditkan terus ke dalam akaun bank kita pada pertengahan bulan berikutnya.

Haaa….beli barang cukup point tertentu dapat CASH !! Best kan? Cash bonus Shaklee boleh digunakan untuk beli vitamin atau mana-mana produk Shaklee lagi. Inilah yang selalu kita dengar orang cakap…

Saya beli Shaklee dapat makan vitamin FREE !! 

Kenapa FREE ?? Sebab kita boleh beli guna duit bonus tadi tanpa keluarkan duit poket kita sendiri. Free lah kan ! 😉

Jika anda seorang pengguna tegar, sudah rasa sendiri kebaikan produk Shaklee dah tentu anda seronok mahu kongsikan dengan keluarga dan rakan-rakan bukan? Dalam masa yang sama dapat bantu orang yang kita sayangi perbaiki tahap kesihatan mereka.

Selain dapat peluang makan vitamin Free, antara kelebihan jadi ahli Shaklee anda juga berpeluang untuk :

  • menikmati percutian VVIP percuma dalam dan luar negeri
  • menunaikan Umrah VVIP tajaan sepenuhnya oleh pihak Shaklee
  • menikmati subsidi kereta dalam bentuk tunai setiap bulan.
    (Terpulanglah anda nak beli kereta baru atau bayar installment kereta sedia ada atau beli rumah atau cuti-cuti atau saving. Pilihan di tangan anda!)

Jika anda ingin bersama saya dan rakan-rakan saya bantu sebarkan kesedaran tentang kesihatan kepada lebih ramai orang di luar untuk jadi lebih sihat, jangan berlengah lagi. Hubungi saya sekarang. Saya terangkan langkah seterusnya !