Shaklee Offer

Badan Tak Letih, Alergi Pun Hilang!!

Badan Tak Letih, Alergi Pun Hilang!!

Saya benar-benar menyarankan ibu menyusu mengambil set breastfeeding, bukan alfalfa semata-mata (walaupun alfalfa terkenal sebagai milk booster), kerana kebaikan yang ada di dalamnya. Kiranya akan dapat semua dalam satu, seperti Puan S di atas. ~ Badan Tak Letih, Alergi Pun Hilang!!~

Badan Tak Letih

  • Perahan sebanyak 2 ox meningkat ke 10 oz
  • Badan tak letih, makin bertenaga
  • Bayi tidur lebih nyenyak
  • Alergik pada bayi hilang

Seronok kan? Tidaklah hanya semata-mata susu banyak tapi ibu penat, moody, dan sebagainya. Kita akan dapat lebih banyak dengan set penyusuan ni.

Yang mana satu pilihan anda?

  1. Susu ibu bertambah banyak TAPI badan ibu penat, tak bertenaga, muka kelat, moody…ATAU
  2. Susu ibu bertambah banyak DAN badan rasa ringan, cergas bertenaga, ceria, happy, perut pun lawas, kulit makin cantik, anak makin sihat sebab dapat khasiat vitamin yang terkandung dalam susu ibu.

Sudah tentulah kita akan pilih no. 2 kan? Semua dalam satu! Jadi bagi ibu-ibu menyusu yang masih tercari-cari supplement yang boleh anda dapat semua kebaikan di samping dapat menambah susu ibu, saya sangat2 sarankan Set Ibu Menyusu. Saya sendiri sedang mengamalkannya. Berbaloi-baloi!!

Ada yang tak serasi? Sebenarnya selagi kita bukan alergik terhadap vitamin, kita serasi dengan semua vitamin, kerana tubuh kita ni dibina oleh vitamin. Tapi mungkin kerana faktor tertentu yang menyebabkan tubuh kita kurang menyerap vitamin yang diambil.