Shaklee Offer

Halang Kerosakan Sel Dengan Vitamin Antioksidan Shaklee

Halang Kerosakan Sel Dengan Vitamin Antioksidan ShakleeHalang Kerosakan Sel Dengan Vitamin Antioksidan Shaklee

Menurut Pakar Pemakanan Shaklee, penyakit kanser tidak dapat dielakkan, tetapi risikonya masih boleh dikurangkan. Antaranya kita digalakkan untuk mengambil banyak makanan yang tinggi dengan antioksidan seperti buah-buahan dan sayur-sayuran hijau. Ini kerana antioksidan dapat menstabilkan radikal bebas yang diketahui boleh merosakkan sel tubuh kita. Anda juga boleh halang kerosakan sel dengan vitamin antioksidan shaklee seperti VIVIX.

Apakah fungsi Vitamin Antioksidan untuk pesakit kanser ?

Vitamin Antioksidan Shaklee terdiri daripada Carotomax, Vitamin C, Vitamin E dan Vivix. Vivix merupakan vitamin antioksidan paling kuat. Vivix mengandungi fitonutrien yang tinggi kandungan antioksida. Fitonutrien merupakan nutrien yang sangat kecil yang boleh ditemui di dalam tumbuhan.

Walaupun ia sangat kecil tetapi manfaatnya sangat tinggi. Fitonutrien membekalkan kuasa antioksidan yang sangat kuat melebihi 40 kali ganda kuasa berbanding buah-buahan lain.

Selain itu, fitonutrien juga mengandungi kuasa antikanser yang merupakan benda “wajib” yang kita perlu ada untuk hidup. Terdapat empat jenis tumbuhan semulajadi yang mengandungi fitonutrien
iaitu :-

  • Anggur Muscadine
  • Elderberry atau Sambucus Nigra
  • Lobak Ungu
  • Polygonum Cuspidatum
4 mekanisme vivix

Bayangkan dengan mengambil salah satu daripada tumbuhan itu sahaja sudah memberikan manfaat yang berganda pada tubuh. Inikan pula apabila kesemuanya dicampurkan menjadi satu. Pastinya kita memperoleh kebaikan antioksida yang paling maksimum. Itulah yang ada pada produk Shaklee VIVIX.

Walaubagaimanapun pesakit kanser dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat doktor sebelum memilih untuk mengambil sebarang makanan tambahan.

Lagi cerita pasal VIVIX Klik Sini.