Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

VIVIX Priceless Gift Untuk Yang Tersayang

Vivix Priceless Gift Untuk Yang Tersayang

Alhamdulillah, akhirnya dapat juga saya belikan sebotol Vivix untuk suami tersayang. Maklumlah orang lelaki ni tak berapa ambil pusing sangat tentang hal-hal supplement semua ni kan. VIVIX Priceless Gift Untuk Yang Tersayang. Jadi, takkan kita aje nak sihat sorang-sorangkan? Saya hadiahkan Vivix untuk suami agar suami kekal sihat (dan awet muda..hihiih..) sentiasa!


“Kesihatan adalah anugerah rahmat dari Allah tak ternilai.. Kalau kita boleh beli baju, barang2 kehendak kita.. bagaimana dengan mereka yang melahirkan dan membesarkan kita sejak dari kecil? Vivix adalah hadiah tidak ternilai buat ibu bapa kesayangan kita.”

Dulu suami saya selalu mengalami bersin2 di waktu pagi dan sering terkena selsema (tanda2 resdung lah ni). Kalau selsema je, mesti sampai kena ambil MC. Kesian jugak saya tengok. Lalu saya bagi suami ambil vitamin C setiap kali ada simptom2 awal nak selsema, alhamdulillah..berkesan.

Selsema tak jadi singgah!Semenjak beberapa bulan kebelakangan ni, suami dah jarang sangat bersin2 pagi dan jarang kena selsema. Sekarang suami sendiri akan cari vitamin C bila dia ada rasa macam nak selsema. Dah tak perlu nak hidangkan dah. >_<

Tapi mana cukup dengan vitamin C je kan. Nak kasi supplement berbotol2, hmm payah jugak sebab orang lelaki ni lah paling payah nak makan banyak2 supplement..Dgn Vivix.. Semuanya dalam satu botol!!

Vivix juga anda boleh hadiahkan kepada ibu bapa anda. (Orang tua pon susah jugak nak telan banyak2 pil nih..)

Ni jadual yang membuat perbandingan antara Vivix, MonaVie, Tahitan Noni dan Xango Juice… cuba anda lihat bagaimana hanya dengan 1 sudu teh(1 serving/day) Vivix mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh (3000-5000 ORAC). Hanya jauhari mengenal manikam dan hanya yang tahu erti nilai wang akan memilih intan bukannya kaca..

 

Vivix – Value for Money

Pendek kata, Vivix ni tonik anti penuaan utk pelbagai masalah kesihatan.. Di dalam entry ni saya nak kongsi beberapa testimoni mereka yang sudah mengambil Vivix..diabetes, sihat bertenaga, awet muda, rambut beruban bertukar hitam. bla bla..  bolehla aii cantik mcm Ayu Raudhah gitu!!! (Ayu Raudhah pengguna setia Vivix tau! Patutlah cantik ajer kan..saya akan buat entry khas nanti.>_<)

Testimoni 1 – Ibu diabetes boleh melihat semula

“Mak saya mengidap kencing manis dan bila makanan tidak terkawal, bacaan kandungan gula dalam darahnya mula naik mendadak. Apabila perkara ini berlarutan, penglihatan mak menjadi kabur dan makin kabur. Mak kata, apa yang beliau rasa adalah… matanya menjadi makin kembang dan berair.

Apabila hal ini berlaku, maka mak tak boleh melihat dengan baik bertambah buruk lagi mak tidak dapat memandu. Mak saya tak boleh makan sebarang supplement kerana ia akan menambah burukkan keadaan yang dia lalui. Mungkin disebabkan fungsi buah pinggangnya yang sedikit terjejas akibat kencing manis.

Oleh kerana itu saya hanya berikan mak saya vivix sahaja. Pada mulanya mak makan setengah sudu teh sehari tetapi kerana mak saya selesa dengan vivix, beliau mengambil 2 sudu besar sehari. Kini saya bekalkan mak saya 2 botol vivix untuk sebulan consume.

Dalam masa tak sampai sebulan, penglihatan mak menjadi lebih baik. Mak rasa kedudukan matanya semakin elok dan tidak seperti sebelumnya yang mana ianya mengembang dan berair.

Alhamdulillah, mak saya boleh melihat semula.. tak perlu duduk dekat dengan tv untuk menonton seperti sebelum ini disebabkan matanya yang kabur. Penglihatan mak dah kembali sedia kala. Syukur pada ALLAH atas izinNYA jua.

Pengambilan vivix banyak memberi kesan positif pada paras gula dalam darah mak saya serta penglihatannya yang kabur dulu telah pulih sedia kala. Tiada apa yang lebih menggembirakan saya selain kesihatan mak yang baik.”

(credit to Kak N)


Testimoni 2 – Rambut beruban bertukar hitam!

Mobile Uploads

“Kepala ni asalnya putih suwih mcm Richard Gere tp tengok ada hitam2…
Ayahku sel
epas sebotol Vivix!

Doktor dia kata tak percaya my dad dah 57.. Mcm lg muda je..
Hadiahkan Vivix utk ibu bapak kamu! Pasti berbaloi utk kesihatan mereka.”

(credit to Along Nurazlina)


Testimoni 3 – Mak Iffa lebih sihat & kuat, sakit lutut hilang, boleh angkut 4 tandan kelapa sawit!!!

Iffa memberikan bonda tercinta Iffa satu botol Vivix untuk memastikan beliau kekal sihat. Al-maklumlah, usianya hampir menjengah 60 tahun. Di saat ini, beliau menjengah fasa manopause dan perubahan hormon yang drastik mengundang pelbagai masalah kesihatan jika ia diambil mudah.

Buat pengetahuan semua, Bonda Iffa ini ada masalah sendi(penyakit keturunan) dan darah tinggi. Ini feedback terbaru yang Bonda Iffa post di Wall FB Iffa..

Salamah Hj Abu Bakar: Betullah sayang, setelah abeh sebotol vivix, mak rasa bertambah sihat n kuat, sakit lutut pun hilang, dgn izinNYA. Baru-baru ni mak boleh angkut 4tandan kelapa sawit (tp dlm kete sorong) ketempat pengumpulan, beberapa kali.

Bayangkan, dah bersara ni. hahaha .nnt dpt duit kelapa sawit mak nak satu ya………… nak syer dgn ayah. org lelaki pun bolehkn?

Iffa Anuar: Salam Mama…Alhamdulillah.. boleh mama..nnt Ipah belikan.. satu utk mama and satu utk ayah.. vivix mmg bagus sbb ia membaiki sel dan dna dari dalam..dan melambatkan proses peenuaan sel kita..

(credit to Iffa)


Jika suami, ibu ataupun ayah anda tidak suka menelan vitamin berbentuk pil, VIVIX adalah jawapan bagi anda untuk menggalakkan pengambilan suplemen kepada mereka!HANYA SATU SUDU TEH SEHARI DEMI MELESTARIKAN KESIHATAN MEREKA.

Kesannya mungkin sedikit berbeza bergantung kepada individu.

Peringatan:
Vivix TIDAK BOLEH diambil oleh wanita mengandung, menyusukan anak dan kanak-kanak.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.