Tag Archive Vita-E Complex

ByKakTie

Khasiat Alfalfa dan Vitamin E Untuk Wanita

Khasiat Alfalfa dan Vitamin E Untuk Wanita

Ok, kali ni saya nak kongsikan  khasiat 2 vitamin yang sangat popular di kalangan ibu, isteri, wanita…bakal pengantin pon sesuai ambil vitamin ni tau! Nak tau apakah vitamin popular tersebut? Jeng..jeng..jeng… Khasiat Alfalfa … Baca Lagi

ByKakTie

Khasiat Vitamin E Dalam Kehidupan Suami Isteri

Khasiat Vitamin E Dalam Kehidupan Suami Isteri

Hari ini saya nak kongsikan serba sedikit  kebaikan dan khasiat Vitamin E dalam Kehidupan suami isteri …vitamin kegemaran semua orang!!! Rugi tau siapa yang tak cuba vitamin E nih.. selain untuk pastikan kulit

Baca Lagi
ByKakTie

Kulit Cantik Dengan Vitamin-E Shaklee

Kulit Cantik Dengan Vitamin-E Shaklee

Yang seronoknya, ini bukan sekadar cantik luaran (fizikal) sahaja, ya. “Cantik dalaman” juga… Nak tahu macamana Kulit Cantik Dengan Vitamin-E Shaklee ?

Bezakah setiap Vitamin E?

Shaklee mempunyai Vitamin E yang mengandungi keperluan lengkap oleh … Baca Lagi
ByKakTie

Bovine Gelatine Shaklee Halal?

Bovine Gelatine Shaklee Halal?

Memandangkan ada segelintir pengguna yang agak ragu-ragu dengan isu bovine gelatin Shaklee halal atau tidak, saya terpanggil nak kongsikan status HALAL Shaklee agar kita semua boleh terus amalkan Vitamin Shaklee tanpa was-was lagi selepas ini. InsyaAllah!!… Baca Lagi

ByKakTie

Cerita Malam Jumaat…

Malam Jumaat…

*Amaran: Untuk bacaan lelaki dan wanita yang sudah berkahwin sahaja. Yang belum kawin, sila abaikan entry ini yer!

 

Vitamin E = The “Sex Vitamin”!

Umum mengetahui bahawa Vitamin E merupakan agen anti-penuaan dan anti-oksida yang sangat berkuasa. Namun, … Baca Lagi

ByKakTie

Rahsia Vitamin E Shaklee dan Selenium

Rahsia Vitamin E Shaklee dan Selenium

Tahukah anda manfaat Vitamin E? Banyak rahsia vitamin E yang perlu anda tahu. Teruskan pembacaan anda.

Rahsia Vitamin E Shaklee with Selenium

Apa itu Vitamin E?

Vitamin E merupakan sejenis anti-oksidan kuat yang larut lemak. Vitamin ini menyokong kesihatan jantung, … Baca Lagi

ByKakTie

Bengkak Susu Dan Cara Mengatasinya?

bengkak susu

Bengkak Susu?

Rasanya mana-mana insan bergelar ibu yang menyusukan anak pasti pernah ‘menikmati’ pengalaman bengkak susu kan? Saya juga pernah mengalaminya ketika menyusukan anak pertama dulu.

Mula-mula saya perasan ada seperti benjolan pada B saya. Bila tekan terasa sakit sikit. … Baca Lagi

ByKakTie

Tips Memilih Suplemen Vitamin E Yang Baik

Tips memilih suplemen Vitamin E yang baik

Saya sharekan 3 cara nak pilih vitamin E yang baik untuk anda.

Pilihlah yang bersifat semulajadi (d-alfa-tocoferol) ada di tulis pada botol bahagian label.

Untuk sumber tiruan atau sumber … Baca Lagi

ByKakTie

Menghilangkan Stretchmark Dengan Vitamin E

Menghilangkan Stretchmark Dengan Vitamin E

Pengambilan makanan yang kaya dengan vitamin E dan pengambilan supplemen yang mengandungi vitamin E boleh membantu dalam mencegah dan Menghilangkan Stretchmark selepas mengandung. Stretchmark boleh berlaku pada bahagian perut, paha dan lain-lain bahagian badan.

Menghilangkan Stretchmark

Vitamin … Baca Lagi

ByKakTie

Bad mood? Makan benda ni?

Bad mood? Makan benda ni?

Pernah bad mood? Biasalah kita ni manusia. Kadang-kadang moodnya okay. Kengkadang tak ok. Kengkadang tu bila badan kurang sihat pun boleh bad mood. Faham-fahamlah kalau dah mood tak ok tu macam-macam boleh jadi. Silap haribulan … Baca Lagi

ByKakTie

Petua Licinkan Kulit Muka Kusam

Petua icinkan Kulit Muka Kusam Dengan Vitamin E & ESP Shaklee

Kulit muka kusam dan bermasalah boleh memberi impak kepada kurangnya keyakinan dalam diri seseorang baik golongan lelaki mahupun wanita. Malah boleh memberi kesan kepada personaliti seseorang.

Petua Licinkan Kulit Muka Kusam

Malu hendak bergaul … Baca Lagi

ByKakTie

Vita-E Complex Shaklee

Vita-E Complex

Vita-E Complex Perlindungan antioksida untuk kesihatan yang baik.

Vita-E Complex

Vitamin E ialah antioksida larut lemak yang berperanan menyokong fungsi imun. Kajian menunjukkan bahawa pengambilan vitamin E sangat bermanfaat untuk meningkatkan fungsi imun di kalangan orang-orang tua.

Vita-E Complex mengandungi … Baca Lagi

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.