Stock Vitamin C Shaklee Habis

Stock Vitamin C Shaklee Habis

Tahukah anda bahawa SR Vita-C Shaklee pernah kehabisan suatu ketika dulu? Stock Vitamin C Shaklee Habis, huru-hara dibuatnya. Macam tak caya kan. Punyalah laris macam goreng pisang panas. Setahun takder stock. Siapa sangka Vitamin C Shaklee menjadi fenomena dan boleh bantu cantikkan kulit muka yang dulunya berjerawat.

Vitamin C Shaklee Habis

Semata-mata nak kaut untung lebih. Sampai ada yang re-brand SR Vita-C Plus ni jadi “Vitamin C Organik” pun hado. Ada sekali tu terbaca kat facebook, doktor kat klinik kasi pesakit mereka supplement vitamin-c sebagai ubat.

Sekarang ni dun worry. Forecast Shaklee dah improved. Stock Vitamin-C Shaklee masih BANYAK.Untuk anda yang pentingkan kecantikan KULIT, kesihatan optimum.. Sustained Release Vita C untuk anda!!! Dah cuba baru tau….^__^

Dari hari ke hari ramai pelanggan setia kami termasuklah pelanggan baru yang ingin dapatkan VITAMIN C . Malah ada yang beli lebih utk buat “stok” mereka pula. Mereka yakin dengan Vitamin C Shaklee (keluarga saya juga).

 

Sustained Release Vita-CTM500 mg

Sumber Vitamin C Semulajadi yang Disalurkan Jam demi Jam

Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian. Vita C dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. Vita-C 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh.  Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.

*Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

PERMINTAAN SANGAT MEMBERANGSANGAKAN !!!