SMS dari mereka yang suka Shaklee at Rahsia Vitamin!!!

SMS dari mereka yang suka Shaklee at Rahsia Vitamin!!!

Syukur.. Alhamdulillah!!

Alhamdulillah…baru sampai rumah…rutin harian…berkejar ke pejabat pos sebelum kaunter poslaju tutup… heheheh…walaupon berkejar2 tapi saya seronok!!!! Saya seronok bila anda berpuas hati dengan Shaklee dan servis kami di Rahsia Vitamin. Shaklee at Rahsia Vitamin!!!

Shaklee at Rahsia Vitamin

Setiap kali dapat feedback dari customer saya, samada melalui SMS ke email ke…mesti saya tersenyum sorang2..tumpang seronok bila hajat dan impian kawan-kawan yang menggunakan Shaklee menjadi kenyataan. Alhamdulillah! Syukur kepada Allah. Semoga semua usaha kalian dipermudahkan. Amin.

Ok, di bawah nie adalah¬†beberapa SMS yang saya terima pada awal penglibatan saya dalam bisnes Shaklee. SMS nie dari kenalan cyber saya yang dah mencuba Shaklee dan berpuas hati dengan hasil yang mereka perolehi. Edited version yer. Jom kita relaks sambil baca feedback ringkas mereka yer…sambil2 minum teh petang2 ni kan..^-^


SMS 1 – Cikgu Maria, Segamat.

“Since makan Shaklee aritu, breast rasa cepat penuh semula..so memang kena banyak kali pam..dan lagi satu..susu yang diperah tu pon nampak dah lebih pekat…warna lebih kekuningan dari sebelum ni..Cepat jugak Shaklee ni menampakkan hasilnya..I soooo like!”

SMS 2 – Puan Ida Rahim, Kota Tinggi.

“Perubahan paling ketara ialah susu makin pekat n rasa macam bertenaga. Yang paling best anak saya dah kerap berak. Dulu pernah sampai 8 hari tak berak.”


SMS 3 – Puan Kay, Kajang.

“Alhamdulillah, susu memang jd lebih pekat n Ulya nampak lebih kenyang. Saya dah ambil alfalfa 4 biji sehari dan alhamdulillah kini Ulya dah tak minum fm lagi. Lepas makan Shaklee ni, ramai yang cakap kulit Ulya makin gebu. Saya pon dah tak sembelit lagi.”


SMS 4 – Puan Ridani, Pontian.

“Alhamdulillah…badan cergas…susu pekat…”


SMS 5 – Puan Misya, Sepang.

“Pagi tadi breakfast ESP & oat, sedap betul! Pastu dah kenyang sampai tengahari pon kenyang lagi. So makan sayur n ikan jer.”


 

Cukup untuk hari ini. Insyaallah saya akan kongsikan SMS ringkas¬† version terbaru pula di entry akan datang…mungkin SMS anda pulak nnti kan?^-^