Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

The Best Consultant Dan Pengedar Shaklee Gelang Patah, Iskandar Puteri, Nusajaya

Pengedar Shaklee Gelang Patah, Iskandar Puteri, Nusajaya

Kini Shaklee di seluruh pelusuk Malaysia. Salam hujung minggu semua. Malam ni RV nak share dengan awak semua salah seorang Pengedar Shaklee Gelang Patah, Iskandar Puteri, Nusajaya dalam team KamiDutaShaklee. Namanya Puan Nur atau lebih mesra disapa dengan nama NurPuan Nur yang sangat rajin orangnya, menjadi contoh icon kepada seluruh organisasi beliau yang rajin-rajin belaka. Alhamdulillah !

Ini kisah Puan Nur…

Nur mula kenal produk Shaklee semasa berpantangkan Muhammad Darwisy Nawfal pada tahun 2012 bermula dgn Set Menyusu. Masa tu google je sebab memang dah niat nak menyusukan Darwisy sepenuhnya dgn susu badan. Bila dah consume Set Menyusu hampir setahun baru terbuka hati nak mendaftar sbg ahli.

Terjumpa dengan Kak Yati @ panggilan mesra Mama Yati 🙂 di FB RahsiaVitamin.Com pada bulan 7 tahun 2013, Nur mula terjebak consume Set Kurus pulak sbb risau berat badan makin bertambah dan secara tak sengaja biz secara part time. Sebabnya kawan-kawan ofis mula bertanya macamana Nur boleh kurus dan apa rahsia dapat bfkan Darwisy. 😉

Pengedar Shaklee Gelang Patah

Nur Razali and Team. ( Nur bertudung biru gelap)

Mudah je rupanya bila kita sharing kebaikan produk Shaklee sebab kita sendiri amalkan, alhamdulillah hingga kini…

-masih menyusukan Darwisy yg dah genap 2 tahun

-dapat berat badan ideal
-kesihatan keluarga kami makin bertambah baik
-sebelum ni alahan makanan laut tapi sekarang dah boleh makan tanpa rasa bersalah.

hehehhe…percaya tak sejak kenal Shaklee xde stok ubat di rumah kami !

InsyaAllah. Nur akn amalkan berterusan sehingga akhir hayat kami, kerana yakin semua org nak amalkan pemakanan ikut piamid pun xmampu kan? Jadi kami sekeluarga memilih cara dgn amalkan suplemen Shaklee.

COD Shaklee Gelang Patah, Iskandar Puteri, Nusajaya Cari Nur Razali

Kalau sesiapa yang nak dapatkan set-set dan produk shaklee dengan segera, boleh contact Pn. Nur. Jangan lupa dapatkan konsultasi pemakanannya sekali. Gerenti puas hati.

Jadi, bagi anda yang berada di Gelang Patah, Iskandar Puteri, Nusajaya dan sekitarnya, dan ingin mendapatkan produk Shaklee secara Cash on Delivery, boleh cari Pn. Nur.

Simpan nombor Pn. Nur kat bawah tu tau. Ini akan memudahkan anda mendapatkan produk Shaklee di kawasan sekitar Gelang Patah, Iskandar Puteri, Nusajaya dengan cepat. Nak pos seluruh Malaysia pun boleh.

Cara Hubungi Nur Razali

Anda boleh hubungi Puan Nur, Pengedar Shaklee Gelang Patah, Iskandar Puteri, Nusajaya yang sah seperti talian di bawah untuk dapatkan produk Shaklee ataupun bertanyakan tentang keistimewaan menjadi pengedar Shaklee Malaysia yang aktif di samping menjana pendapatan keluarga seperti kami. InsyaAllah!!

NUR RAZALI
FB : Nur Razali
Blog : http://www.cahayavitamin.com
HP : 017-8437316
Pengedar Shaklee Gelang Patah, Iskandar Puteri, Nusajaya

2 Comments
  1. Sudirman Salleh 3 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.